Hjem / Nyheder / Hvilket stjernetegn er jeg

Hvilket stjernetegn er jeg

Langt de fleste kender deres stjernetegn. De kender det som det blev læst op fra avisen ved stranden for at vide mere om hvad dagen bragte. Her var det tit gennem dagens horoskop, at man lærte om stjernetegn. Det var en måde at lære om de forskellige mennesketyper og hvilke ting der kunne ske på en dag. Men det hænder stadig at nogen i et selskab spørger: Hvad er mit stjernetegn?

Horoskop for begyndere

Sådan et spørgsmål kan altid sætte gang i en snak til et selskab. Der er typiske skorpioner eller det er så meget Vædder, hører man hurtigt nogen sige. Er man ildtegn eller vandtegn, passiv eller aktiv, engageret eller ligeglad og kold. Passer det sammen med det man har læst eller hørt. Når først man har fundet sit tegn så er man fanget – af sin egen nysgerrighed. Så skal man lige læse sit horoskop  bare for at se om det passer. Det kan hurtigt blive en god vane. Der er nemlig meget godt at hente for dem der interesserer sig for stjernetegn.

Dagens horoskop

Ved læsning af sit daglige horoskop kommer man hurtigt i kontakt med sit nysgerrige – og aktive – jeg. Læs og handl – det lyder bedre på engelsk – read and re-act. Får den aktive kommer lykken som oftest af sig selv, mens den passive må vente – uanset hvordan stjernerne står.

Når først man har taget de første skridt i læsningen er der ikke langt til et personligt horoskop. Det kan man ikke få her. For vi har travlt med ALT det mystiske uforklarlige her i universet. De mange artikler som du kan læse her vidner om vores store trang til at oplyse og gå på opdagelse. Men man kan finde meget mere om horoskoperne end de fleste sider.

Mange horoskoper

Et af de største temaer i horoskoperne er kærligheden. Jagten på den eneste ene. En partner i livet. Det er noget af det vigtigste. Derfor er der er et “passer vi sammen horoskop” på vej. For når alt skal sættes på et bræt er det vigtigt at vide mest muligt. Og du kan starte din søgen nu- For på siderne her kan du allerede læse om almindelige stjernetegn og kinesiske stjernetegn. Så du kan samle information om din mulige kommende partner for livet. Og ikke bare hvem og hvilke egenskaber. Også hvor – og måske hvornår det er mest gunstigt at gå ud.