Hjem / Annonce / Sol, måne og stjerner – hvad det hele betyder for dig 

Sol, måne og stjerner – hvad det hele betyder for dig 

Har du læst dit horoskop for nylig? Uanset om du tror på sol, måne og stjernerne eller ej, så kan det faktisk være sjovt at læseDer kan være rigtig gode grunde til, at du har brug for svar i dit liv, og det kan et horoskop måske hjælpe dig med. Uanset hvad så bliver en smule klogere på dig selv, og hvor du skal hen i livetLæs videre her og find dit stjernetegn.  

Hvilket stjernetegn er du?  

Mange ved allerede hvilket stjernetegn de er. Nogle bærer det endda med stolthed. De kan være løver eller væddere eller måske en tyr. Der er nemlig masser af forskellige personlighedstræk, som man tillægger de forskellige stjernetegn. Det kan være modighed, tilbageholdenhed eller måske generthed. Nogle er ekstroverte, mens andre er introverte, og uanset hvem du er, kan du altid få det til at stemme overens med dit stjernetegn. 

Hvis du endnu ikke helt ved, hvilken af de de 12 stjernetegn du hører ind under, så kan du få et godt overblik herunder. Stjernetegnenes datoer handler om, hvilken tid på året de dukker frem på himlen, men i stedet for at du skal kigge efter dem dag ud og dag ind, så kig her i stedet for. Det eneste, du skal vide på forhånd, er, hvornår du har fødselsdag, for det er nemlig denne dato dit stjernetegn går ud fra.  

De tolv stjernetegn er inddelt efter disse datoer:  

 • Vædderen (21. marts  19 april) 
 • Tyren (20. april – 21. maj) 
 • Tvillingerne (22. maj – 21. juni) 
 • Krebsen (22. juni – 22 juli) 
 • Løven (23. juli – 22. august) 
 • Jomfruen (23. august – 22. september) 
 • Vægten (23. september – 22. oktober) 
 • Skorpionen (23. oktober – 22. november) 
 • Skytten (23. november – 21. december) 
 • Stenbukken (22. december – 20. januar) 
 • Vandmanden (21. januar – 18. februar) 
 • Fiskene (19. februar – 20. marts) 

Du kan opleve, at det generelle horoskop ikke passer helt på dig. Faktisk viser det sig, at hvis du ligger i yderkanten af nogle af perioderne, så kan du godt dele lidt fra enten den der kommer før eller efter, afhængigt af hvor du er placeret med din fødselsdag. Du kan derfor med fordel også læse den der kommer inden og efter dit eget stjernetegn, og du kan sagtens finde det FOC – altså helt free of charge. 

Bliv klogere på internettet helt gratis 

Er du generelt på udkig efter informationer om verdens stjernetegn, måske et kinesisk stjernetegn endda, så har du mulighed for at finde det gratis på nettet. Det gælder særligt for horoskoper, som har masser af hjemmesider dedikeret til sagen.  

Der findes heldigvis masser af gode sider på nettet, der er gratis, ikke bare når det kommer til horoskoper og lignende. Det kunne eksempelvis være gode gamle Danmark Radio. Du kan altså streame både nyheder og underholdning direkte online. Vi har selvfølgelig alle bidraget til DR, så helt uden omkostninger er det egentlig ikke, men derfor kan du med endnu mere ro i maven læne dig tilbage og streame den næste omgang ”Bonderøven”, eller hvad du nu er til. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *