Stammer horoskoper fra Atlantis

Stammer horoskoper fra Atlantis? Tænker du nogle gange: Hvilket stjernetegn er jeg ? eller endda hvilket stjernetegn  passer til mig ? eller bare hvor kommer stjernetegn egentlig fra – så læs en spændende teori her.

For kan astrologi og dermed horoskoper være opstået på det sagnomspundne Atlantis. Landet der efter sagnet sank i vandet efter at have været førende indenfor ny teknologi og viden.

Kender du – og følger du med i stjernetegn kender du helt sikkert gåden om Atlantis. Så ved du også at de var teknologisk overlegne og var langt fremme med udviklingen af nye videnskaber. Derfor er der med stor sandsynlighed også sikkert at de var langt fremme med gamle videnskaber.

Især fordi Atlantis angiveligt var en ø hvorfra der gik skibe frem og tilbage – ladet med import og eksport af madvarer, drikkevarer og udveksling af viden fra hele verden.

Som søfarere var de derfor helt sikkert bundet af stjernerne fra første færd, som det oprindelige navigationssystem. Og mon ikke de har kigget op som de teknologiske fremskridt udviklede sig.

Horoskoper som handelsvare

Vi ved at dens anvendelse og udbredelse går til gamle civilisationer som Mesopotamien og ikke mindst det ældgamle Egypten.

Ser vi lidt nærmere på astrologien viser det jo en sammenhæng mellem stjernerne, planeter, solen og gamle guder. Solen er ikke kun en stjerne der giver lys og varme, men som du kan læse andetsteds åp disse sider også den øverste gud. Det var også det samme i Egypten, i inkariget og hos Mayaerne.

Fælles for alle var tilbedelsen af solen som den styrende gud.

Solen indtager også i astrologi den vigtigste position. Tilfældigt?

For at bestemme de astrologiske tegn, ser vi på hvordan Solen står ved ens fødsel. Derefter er der funktioner, som er tilskrevet planeterne, som giver egenskaberne baseret på de forskellige opfattelser af  guder på den tid. Planeten Mars havde for eksempel den funktion, at den repræsenterede krigsguden Mars.

Egypternes horoskoper og symboler

Egyptere havde også deres astrologi, Det ved vi fra fund som befinder sig i Louvre. Den bedst kendte er ”The Zodiac” fra Denderah templet. Selv om kopien af ​​i dag formentlig er den sjette kopi, der kan dateres tilbage til cirka 150 år før Kristus. Det særlige ved måden at læse deres stjernetegn er, at de ikke kun tager højde for årets cyklus.

Det har fået fod til at regne på deres måde at se stjernetegn på når det gjaldt Vædderen, Taurus, Tvillingen og Krebsen. Her er der ligheder der kan føres frem til vores måde at læse tegnene på.

Egypterne havde mange symboler, det ene er den hellige båd. Båden var det hellige symbol på den tid, der gik forbi, men det var også et symbol for de levende og de døde. Derfor er det tankevækkende at de har et tegn med en løve i en båd med en ung mand.

En teori om horoskoper på Atlantis

Det er højst sandsynligt, at videnskabsfolkene på Atlantis så stormfloden komme og advarede deres nabolande om en kommende katastrofe. De ville i den forbindelse tage kontakt til ypperpræsterne i Egypten. Katastrofen der tog Atlantis og dens teknologi i havet, men hvis viden blev videreformidlet og fik styrke netop ved deres forudsigelser. Læs mere om teorierne på vores andre sider.