Stjernetegn Vandmand – Sådan er vandmanden

Stjernetegn Vandmand 20. januar – 18. februar

>>Få lagt dit personlige horoskop her<<

Vandmanden er det første stjernetegn og er styret af Saturn som det primære. Den er også styret af Uranus, som blev opdaget senere. Hvad angår kroppen så er den knyttet til ankler og naturligvis kredsløbet som helhed.

Vandmanden er maskulin i sin natur og extrovert – altså udadvendt. Man er sikker i sin vej – og har sine meningers mod. Man er social og befinder sig som oftest bedst i en organisation hvor man kan lægge en retning. Man er fokuseret på at blive set – og hørt – og kan virke stædig. Man har drive og en social intelligens der tit er langt over middel. Det virker godt på arbejde – og også i sine nære relationer – hvis man forstår at lægge bånd på sig selv og også lytte.

Det er et udtalt vandtegn og derfor har man en særlig god forbindelse til netop følelserne – hvilket også bevirker at vandmanden er spontan og som bagside lidt overfladisk.

Den energi er som udgangspunkt kærlig og venlig og udtrykkes gennem sociale netværk og relationer. De er gode formidlere – og er du kvinde – er der gode karrieremuligheder i formidling af viden hvad enten du er lærer eller indenfor PR.

Læs også vandmandens dagshoroskop