Hjem / Dagens horoskop

Dagens horoskop

 

Dagens horoskop – Er der noget vi elsker er det de små forudsigelser om dagens begivenheder. Hvad skal jeg være opmærksom på? bliver det en god dag? Finder jeg kærlighed, opmærksomhed , en flirt eller er jeg måske heldig at komme til penge. Er det dagen hvor jeg kan gamble – eller slet ikke gamble – på nettet. Hvordan går det på jobbet? – er det dagen hvor jeg kan tage den med ro – eller skal jeg give den en skalle fordi der i forvejen er positiv opmærksomhed. Der er så mange guides og når det gælder, hvad stjernerne fortæller, så er du kommet til det rigtige sted. Her har vi stor erfaring med astrologi, stjernetegn og ikke mindst horoskoper. Som du kan læse andre steder har vi masser af artikler om netop stjernetegn og kendte astrologer som Nostradamus.

Vi har valgt at have dagshoroskoper selvom det kan være lidt upræcist, netop fordi planeternes position kan variere afhængigt af hvornår du er født i stjernetegnet. Men det ændrer ikke ved at et dagshoroskop kan fungere som en guide og hjælp til at handle på en situation. Det er også rart at kunne læse fra dag til dag og dermed følge med i sit stjerneliv. Hvad enten du er vædder eller skytte, vandmand eller skorpion.

Her på siden har vi friske dagshoroskoper hver dag, så du kan få din daglige dosis af information om dagens udfordringer og forventninger. Kan du ikke få nok af fremtiden så kan du også læse ugens ellers månedens horoskop.

Information om de 12 dags horoskoper.

Nedenfor kan du læse om netop dit dagshoroskop, så lad blikket glide ned -find dit tegn og lær lidt om dig selv og din dag.

 

Dagens horoskop vædder

Dagens horoskop Tyr 

Dagens horoskop Tvilling 

Dagens horoskop Krebs 

Dagens horoskop Løve 

Dagens horoskop Jomfru

Dagens horoskop Vægt 

Dagens horoskop Skorpion 

Dagens horoskop Skytte 

Dagens horoskop Stenbuk

Dagens horoskop Vandmand 

Dagens horoskop Fisk 


Har vi andet end dagens horoskop?

Der er en perlerække af andre informationer på disse sider. Du kan finde ugens horoskop og det hele er gratis. 

Er det ikke nok – så tag på en mindre rejse til det okkulte og læs om Tarotkort og clairvoyante, som ser og føler sig frem til sandheden om fremtiden. Du kan også læse vores mange artikler om astrologer eller mystiske begivenheder. Her er altså meget mere end bare stjernetegn og astrologi. Det er alt det mystiske mellem himmel og jord, som vi beskæftiger os med. Vi kommer til at have artikler om UFO´er og rummet. Om der er liv udenfor jorden. Om Roswell hvor rumvæsner angiveligt landede. Det er altså mere end dagshoroskoper, som du kan læse om uvenfor. For det er sjovt at følge med i dagens horoskop. Følge med i hvordan stjernerne står i forhold til dit kærlighedsliv. Hvordan dine muligheder er for karriere eller økonomi. Alt om din hverdags lykke finder du her. Hvis du er aktiv og griber liver og chancen – carpe diem!

Læs også ugens horoskop