Dagens horoskop – Se gratis dagens horoskop

Dagens horoskop – Er der noget vi elsker er det de små forudsigelser om dagens begivenheder. Hvad skal jeg være opmærksom på? bliver det en god dag? Finder jeg kærlighed, opmærksomhed , en flirt eller er jeg måske heldig at komme til penge. Er det dagen hvor jeg kan gamble – eller slet ikke gamble – på nettet. Hvordan går det på jobbet? – er det dagen hvor jeg kan tage den med ro – eller skal jeg give den en skalle fordi der i forvejen er positiv opmærksomhed. Der er så mange guides og når det gælder, hvad stjernerne fortæller, så er du kommet til det rigtige sted. Her har vi stor erfaring med astrologi, stjernetegn og ikke mindst horoskoper. Som du kan læse andre steder har vi masser af artikler om netop stjernetegn og kendte astrologer som Nostradamus.

>>Få lagt dit personlige horoskop her<<

Dagens horoskop – Se dit dagens horoskop gratis

Vi har valgt at have dagshoroskoper selvom det kan være lidt upræcist, netop fordi planeternes position kan variere afhængigt af hvornår du er født i stjernetegnet. Men det ændrer ikke ved at et dagshoroskop kan fungere som en guide og hjælp til at handle på en situation. Det er også rart at kunne læse fra dag til dag og dermed følge med i sit stjerneliv. Hvad enten du er vædder eller skytte, vandmand eller skorpion, så kan du finde dagens horoskop gratis længere nede.

Her på siden har vi friske dagshoroskoper hver dag, så du kan få din daglige dosis af information om dagens udfordringer og forventninger. Kan du ikke få nok af fremtiden så kan du også læse ugens ellers månedens horoskop.

Information om de 12 dags horoskoper

Nedenfor kan du læse om netop dit dagshoroskop, så lad blikket glide ned -find dit tegn og lær lidt om dig selv og din dag med dagens horoskop gratis.

Dagens horoskop vædder – klik her

Dagens horoskop Tyr – Klik her

Dagens horoskop Tvilling – Klik her

Dagens horoskop Krebs – Klik her

Dagens horoskop Løve – Klik her

Dagens horoskop Jomfru – Klik her

Dagens horoskop Vægt – Klik her 

Dagens horoskop Skorpion – klik her 

Dagens horoskop Skytte – Klik her  

Dagens horoskop Stenbuk – Klik her

Dagens horoskop Vandmand – Klik her 

Dagens horoskop Fisk- Klik her 

>>Få lagt dit personlige horoskop her<<

Hvordan lægges et horoskop?

Et horoskop tager udgangspunkt i 3 ting:

 • Din fødselsdato
 • Dit fødselstidspunkt
 • Dit fødested

Den dag du blev født, på det nøjagtige tidspunkt og på det geografiske sted, hvor du kom til verden, kunne man læne hovedet tilbage og kigge op på himlen. Da ville man kunne se månens og solens placering på himlen, de andre planeters indenbyrdes konstellation og vinkler til hinanden.

Det er det samme billede på himlen, som astrologen går ud fra, når han lægger dit personlige horoskop. Det billede fortæller, hvordan energierne var på det tidspunkt du blev født, og det ligger til grund for din personlighed.

Planeterne

Det er ikke kun solen og månen, der kigges på, når astrologen lægger et horoskop. Planeterne herunder bliver også taget med på råd:

 • Kviksølv
 • Venus
 • marts
 • Jupiter
 • Saturn
 • Uranus
 • Neptun
 • Pluto

Når et horoskop lægges, ser astrologen billedet af himlen, som et stjernetegnshjul. Det kaldes også et zodiac og ser sådan her ud:

Dit stjernetegn befinder sig i hjulet og ved hjælp af nogle matematiske regler, kan astrologen finde frem til, hvor dit fødselstidspunkt og sted ligger placeret på hjulet. Dernæst kan han måle, hvordan de andre planeter er placerede i forhold til solen og månen. Hvordan planeterne står i forhold til hinanden, og hvor de er placeret i forhold til stjernetegnet, er altafgørende.

Er det et personligt horoskop der skal lægges, så handler det om at se på, hvordan alle planeterne stod på det tidspunkt og det sted, du blev født. Det giver et billede af, hvordan du har udviklet dig som menneske, hvordan din personlighed er og hvilke ting, der trigger dig på godt og ondt. Det kan også fortælle noget om, hvordan din udvikling vil være i gennem livet, hvornår du opnår bestemte mål, og hvordan du styrker dine gode sider, mens du kan lære at få hold på de mindre gode.

Det personlige horoskop går i dybden med mange forskellige aspekter af din personlighed, og selvom du nok har en fornemmelse af dine gode og dårlige sider, så kan det personlige horoskop afdække nogle sider, du ikke var klar over, du havde og ikke mindst kan det komme med en forklaring på, hvorfor du har nogle særlige reaktionsmønstre.

Jo bedre du kender dig selv, jo nemmere er det at pleje dine bedre sider og kæmpe imod de dårlige, især når du kender årsagen til dem. At få lagt et personligt horoskop kan, udover at det er spændende læsning, i virkeligheden være et utrolig effektivt middel til personlig terapi.

Er horoskopet, der skal lægges, et horoskop, der skal afdække nogle fremtidige tendenser så som et årshoroskop eller årstidshoroskop, så ser astrologen på, hvordan planeterne står i dag, og hvordan de vil bevæge sig i den nære fremtid. Det kan sammenlignes lidt med en meterolog, der ser på, hvordan skyerne bevæger sig over himlen og forudsiger solskin og stomvejr. Den store forskel er bare, at astrologen ved hvilke baner og med hvilken hastighed planeterne bevæger sig og kan derfor ret præcist vurdere, hvor de bevæger sig hen. På den måde kan han fastslå hvilke energier og tendenser, der kommer til at påvirke dig.

Hvad kan du så bruge de tendenser og energier til? Jo, de kan guide dig til at se, hvornår det er fornuftigt at gøre bestemte ting, eller hvornår du skal tage den med ro. De generelle stjernetegnshoroskoper for dag, uge, måned og år giver en smule af det samme. De fortæller dig om energierne blæser i en retning, hvor du på et arbejdsmæssigt plan står stærkt.  Det kan du fortolke som, at du måske er klar til at søge det job, du gerne har villet have. Måske siger horoskopet, at romantikken er i højsæde, og det kan eventuelt lede dig til at finde modet og spørge om din søde kollega vil med i biografen. Når det drejer sig om et årstids- eller årshoroskoper, der gælder for henholdsvis 3 måneder eller et helt år, så er det meget mere klare tendenser, du bliver præsenteret for, som kun handler om dig.

Har vi andet end dagens horoskop?

Dagens horoskop - Se gratis dagens horoskop
Dagens horoskop – Se gratis dagens horoskop

Der er en perlerække af andre informationer på disse sider. Du kan finde ugens horoskop og det hele er gratis. 

Er det ikke nok – så tag på en mindre rejse til det okkulte og læs om Tarotkort og clairvoyante, som ser og føler sig frem til sandheden om fremtiden. Du kan også læse vores mange artikler om astrologer eller mystiske begivenheder. Her er altså meget mere end bare stjernetegn og astrologi. Det er alt det mystiske mellem himmel og jord, som vi beskæftiger os med. Vi kommer til at have artikler om UFO´er og rummet. Om der er liv udenfor jorden. Om Roswell hvor rumvæsner angiveligt landede. Det er altså mere end dagshoroskoper, som du kan læse om uvenfor. For det er sjovt at følge med i dagens horoskop. Følge med i hvordan stjernerne står i forhold til dit kærlighedsliv. Hvordan dine muligheder er for karriere eller økonomi. Alt om din hverdags lykke finder du her. Hvis du er aktiv og griber liver og chancen – carpe diem!

>>Få lagt dit personlige horoskop her<<

Hvornår begyndte man at bruge horoskoper?

Astrologien har eksisteret i mange tusind år, og der er beviser for, at 3000 år før vores tidsregning blev stjernene spurgt til råds. Teknikkerne er blevet forfinet undervejs og er blevet brugt af mange forskellige folkeslag verden rundt. Længe før vores tidsregning brugte vismænd himlen til at foretage forudsigelser om fremtiden. Noget så simpelt som at følge skyerne og himlens farve til at forudsige, om der ville komme regn i nær fremtid, eller om et stomvejr var på vej, var helt almindeligt.

Landmænd havde brug for at holde sig orientrede i forhold til, hvornår de skulle høste og statsmænd ville vide, hvornår det var et godt tidspunkt at rejse på, eller gå i krig. I dag tænker vi ikke over at planlægge vores liv efter vejret, men for tusindvis af år siden eller bare et par få hundrede år siden, hvor man bevægede sig til fods eller på hesteryg, var det nødvendigt at finde ud af, hvordan vejret med al sandsynlighed ville udvikle sig, så man ikke havnede i uvejr.

At holde øje med vejret, var et af afsættene til at kigge mod himlen efter svar. Stjernetegnene på himlen blev hurtigt registrerede både i Mellemøsten, det sydlige Europa, i Asien og i Sydamerika, hvor der blev taget afsæt i dem for at spå om fremtiden. Inka-indianerne tegnede blandt andet skitser over himlen og lavede kalendersystemer, der stadig bruges i nogle bjergområder i Sydamerika i dag.

Men der skulle gå mange tusind år før astrologien blev sat i system og det blev så struktureret, at man kunne lave horoskoper.

Astrologiens udvikling

De fleste har hørt om Nostradamus (1503-1566) og hans forudsigelser. Han var astronom og den gang var viden om planeterne og astrologien tæt forbundet. I dag er det ene en eksakt videnskab, mens astrologien bliver betragtet som noget mere flyvsk og umåleligt.

Nostradamus levede i en tid, hvor den katolske kirke var utrolig magtfuld, og han var alligevel modig nok til at arbejde med forudsigelser, som ellers blev betraget som noget okkult. Hans første almanak fra 1550 gjorde ham kendt i kongehuset i Frankrig og senere udgav han bogen Profetierne, som den dag i dag, næsten 500 år senere, stadig bliver læst og fortolket, for at se om hans profetier har noget nyt at fortælle.

Mange eksperter, der har fortolket Profetierne, mener at Nostradamus forudså 2. Verdenskrig og Hitlers fald, krigene i Mellemøsten og meget mere.

Nogle dekader senere i England var astrologen William Lilly (1602-1681) meget populær. Han var den første i verden, der lavede stjernetegnsastrologi som en hverdagsvare. De blev trykt i aviserne og blev ret hurtigt meget populære blandt høj som lav. På grund af horoskopernes popularitet blev Lilly grebet af en lyst til udbrede nogle større horosokoper og fik derfor udgivet en årlig horoskopbog,  en almanak. Almanakken ligner i stor grad de små lommebøger, som vi kender fra ugebladene, der ofte til Nytår udgiver en lille bog med årshoroskoper for alle 12 stjernetegn, så enhver kan danne sig et overblik over tendenserne for det kommende år.

William Lillys horoskoper blev så populære, at han blev hyret til at lægge horoskoper for de velhavende, og selv den engelske regering brugte ham til at lave forudsigelser omkring politiske beslutninger. Lillys basis i stjerntegnsastrologien og den måde han lagde personlige horoskoper på, lagde grund til de horoskoper vi  kender i dag.

Horoskoper er populære verden over og bruges af mange forskellige slags mennesker. Fælles for dem er, at de tiltrækkes af muligheden for at vide noget mere om sig selv, noget der ellers er skjult for os dødelige. Horoskoper er derfor også en idéel gaveidé til både fødselsdage, bryllupper og andre mærkedage, hvor en person er i centrum.

Uanset om det er til personlig udvikling, eller om det er af nysgerrighed for at se, hvordan vindene blæser i fremtiden, så bringer horoskopet en viden til dig, som du ikke ville kunne få andre steder, og det er derfor lige så relevant at bruge dem i dag, som det var for tusinder af år siden.