Horoskoper

Kan du bare ikke få nok af horoskoper så læs med i spænding. Her er nemlig hvad du kan forvente af det nye år 2019.

Hvad siger dit stjernetegn om 2019

Der er ingen tvivl om at der venter et begivenhedsrigt år. For stjernerne for 2019 står på foranderlighed.. Forandring fryder som bekendt og med folketingsvalg, reformer og en mulig lukning af sundhedsplatformen er der mulighed for at der rent faktisk sker reelle ændringer. Stjernerne lægger i al fald op til et markant politisk skifte.

Stjernetegn og arbejde

For mange vil det betyde en ændring i deres arbejdsvilkår og her vil det helt klart være bedre. For med Stenbukkens vandring i de forskellige huse og solens position i forhold til, så er det positive forandringer. Selvom der er mange ting som klima og økonomi, at bekymre sig om, så vil planeten Saturn varsle en forandring her også. Måske vil klimapolitikken skabe en hel del flere job. Der er i al vækst i den grønne omstilling. Saturn er energigivende og varsler nye projekter, tanker og ideer. Både til ofr det kollektive som det individuelle. Så et godt råd er at gå efter hvad du vil. Følg din plan. For Saturn vil udfordre dig til at gøre dit bedste. Er du klar til det?

Stjernetegnet Mars

Også et styrket Mars hjælper med at vise vejen.  For vi kan  godt forvente hurtige resultater af vores investeringer – hvad enten de er i kærlighed eller arbejde eller bare dit hjem. Som Mars starter året med den energiske, ambitiøse Vædder i det helt rigtige hus. Det indikerer at vi får dygtige folk i spidsen for Danmark. Det kan ikke undgå at give muligheder. Men det er ikke lutter lagkage. Så er du i et forhold, der er i krise så pas på i marts, juli og november. For her er Merkurs genkomst. Alle tre cyklusser er i følelsesmæssigt turbolente. Det er om at holde hovedet koldt og hjertet varmt, især hvis du er Løve eller Vandmand. Så tag en dyb indånding og nyd at modgang er medgangs forudsætning. Så kæmp for hvad du har kært og lad dig ikke kun være i følelsernes vold.

Lidt om Pluto

Den lille men særdeles betydningsfulde Pluto besøger også den hårdtarbejdende Stenbuk i år. Vi arbejder med at Pluto stadig udøver sin indflydelse. Den lille med vigtige indflydelse gør sig især gældende i parforholdet og lludt mindre for økonomien.

Brandtegn

Brandtegnene Vædderen, Løven og Skytten er drevet af spænding, og der er ingen mangel på det i år. Med en ekspanderende Jupiter i udgående Skytte indtil begyndelsen af ​​december, nyder du en blanding af eventyr og sjov.

Rejs og lær fra andre kulturer så meget som muligt.

Kærlighedsgudinden Venus er i hopla og stemningen er både lidenskabelig og aggressiv, når hun viser tænder og temperament. Så mænd pas på – Mee too tiderne er slet ikke forbi. For at sige det på en anden måde: Kære mænd – der vil ikke være nogen mangel på spænding i dit kærlighedsliv.

Jordtegn

Jordtegn som Tyren, Jomfruen og Stenbukken bruger logik mere end andre tegn, så du er glad for Saturns placering i jordiske, praktiske Stenbukken. Dette er en jordforbundet energi, som du kan forbindes med.

Saturn genkomst fra slutningen af ​​april til midten af ​​september fortæller om mulige nedture, som midlertidigt lægger en dæmper på dine fremskridt. Igen er  Jupiter i centrum går også ind og påvirker kraftigt i begyndelsen af ​​december, hvilket er med til at øge dit ønske om at lære. At udforske undervisning, studere og læse vil hjælpe dig med at gå videre til næste niveau. Kort fortalt skal Jomfruen, Stenbukken og Tyren passe på sig selv i år. Det er kvindernes år. Måske er det endda kvindernes årti eller århundrede.

Lufttegn

Lufttegn som Tvilling, Vægten og Vandmand oplever især den langsommelige planet Uranus – der som bekendt regerer Vandmanden – Denne ustyrlige og ikke definerede energi – kan forhindre fremskridt og hindre at dit hårde arbejde bærer frugt. For Uranus kan lide at eksperimentere, mens Tyren jo altid tager den traditionelle rute. Så vær praktisk, du må endelig ikke vente – og hold øje med prisen i forhold til hvad du investerer skal du også have hjem. .

De store nyheder for vandtegn som Krebsen, Skorpion og Fisk i dette år er at du er vært for Merkurs genkomst af flere omgange eller  cykluser om du vil. Her skal du være aktiv – eller snarere proaktiv hele vejen rundt. Både karriere, parforhold og økonomi vil helt sikkert være i farezonen. Det betyder ikke at det er noget dårligt. For mange betyder det et fokus – og en omtanke.

Vil du læse mere om Stjernetegn

Nu hvor du har fået indsigt i det store billede af, hvad universet har at tilbyde i år for dig, må du være nysgerrig efter at gå på jagt efter specifikke muligheder. Vil du ikke gerne vide mere. Om din dag – så tjek dagens horoskop – der er gratis. Eller hvad med ugens horoskop– Der er nok at vælge i mellem.

God fornøjelse.