Kinesisk stjernetegn – Find dit kinesiske stjernetegn gratis her

Ikke helt ulig de for os kendte stjernetegn finder du de kinesiske stjernetegn.

De minder meget om dem vi selv kender.  Det skyldes at et kinesisk stjernetegn består også af dyr. Det giver sig ud fra fødselsår med specifikke egenskaber og særlige kendetegn. Det består af 12 dyr.

Hver en person der fødes i et kinesisk år har efter al sandsynlighed de egenskaber og kvaliteter der er kendetegnet ved dette dyr.

Hvis du skal forstå det rigtigt skal du naturligvis kende det kinesiske år og kalender eller have en kinesisk kalender ved hånden. For så er du på den helt rigtige side.

>>Få lagt dit personlige horoskop her<<

Den kinesiske kalender

Den kinesiske kalender
Den kinesiske kalender

Karaktertyper i kinesiske stjernetegn

Der er elementer som følger året gang. Der er 5 i alt. Det er vand, ild, metal, jord og træ – der skal sættes i relation til det år hvor du er blevet født. Alle Kinesere bruger dyretegnene, elementerne og fødselstidspunkt for en beregning et numerisk mønster, som er baseret på såvel faktuelle forløb som tidligere specifikke begivenheder. Sådan forudsiger de kommende begivenheder.

Så skal der lægges et kinesisk horoskop er det med dette som grundlag,

Kinesisk stjernetegn - Find dit kinesiske stjernetegn gratis her
Kinesisk stjernetegn – Find dit kinesiske stjernetegn gratis her

Hvilket egenskaber har et kinesisk dyretegn

Rotten

Er du født i Rottens år så du både intuitiv og i stand til at improvisere. I virkeligheden vil mange være i stand til at udvikle det vi kalder telepatiske kræfter, som jo er evnen til at læse tanker eller er en kunstart som tryllekunstnere bruger – nemlig en imponerende evne til at aflæse ansigt eller situation De er som oftest både kreative og ikke så lidt opfindsomme. De er også modige, men kan som skyggeside. De kan nemlig godt være særdeles jaloux især når det kommer til deres partner. De er sædvanligvis både charmerende og hyggelige i et selskab, men er også letantændelige og kan være lidt en udfordring for sine nærmeste omgivelser.

Oksen

Hvis du er født i Oksens år er god chance for at du er et blidt væsen, der tålmodigt klarer de fleste situationer med et smil. Med en evne til at skabe selvtillid og vækst hos andre. En kreativ tilgang til opgaver og med hænder der er skruet rigtigt på – så at sige. De er lidt stille af natur, men den der går stille ved dørene kan også være succesfuld. Gør aldrig en Okse vred – for selvom de er stilfærdige, så er der en dybde i deres vrede.

Tigeren

Skulle du være så heldig at være født i Tigerens tegn, så vil du helt sikkert opleve at du er i stand til at fornemme stemninger og følelser bedre end de fleste. Tigeren er nemlig sensitiv overfor de små blikke, grimasser og smil. De kan gå lide at gå ind i sig selv. Være medierende som mediterende. De er selvstændige udover det sædvanlige – og kan godt opleves som selviske og stædige.

Haren

Talentet ligger gemt i Harens tegn og venter på at blive udfoldet. For du kender Haren på det ambitiøse og fokuserede blik. De er stille med ønsket om ensomhed og med let til at blive melankolsk. Det er konservative sjæle, som ikke tager hvad som helst for gode varer. De søger det enkle liv uden for mange dikkedarer.

Dragen

Er du Drage med stort D? Så har du energien og livsgnisten med dig. Men også et temperament, der både kan være godt – og skidt. De har ærligheden som våben i kamp. For Dragen er symbolet på liv og vækst – som der bekendt er nok af i Kina. Derfor har de som regel succes i arbejde – og bliver ofte gamle med ynde.

Slangen

Er du født i Slangens år – så er du ofte klog eller bare klogere end gennemsnittet. Du mærker det også – når du sidder om bordet og føler dig som den skarpeste kniv i skuffen. De er ofte flotte af udseende – og tiltrækker det modsatte køn. Men også lidt forfængelige. Økonomi og karriere er som regel på rette spor. Og de er ofte sympatiske og hjælpsomme. Men de kan dog have en tendes til at overdrive det meste her i livet.

Hesten

Den muntre og sorgløse sjæl – det er Hesten. Alle kan lide Hesten der er klog – og meget utålmodig. De vil gerne have resultater hurtigt og er ofte impulsive og villig til at tage en chance. De handler som regel på eget initiativ og er ikke meget for gode råd. Til gengæld er de gode til at forstå økonomi – og investere.

Geden

Geden er den – i modsætning til geden – den elegante, blide og ikke mindst intelligente. Det er mere pessimisme end optimisme, men sådan er det når ens tilgang til verden er præget af usikkerhed. Der er ofte et mere end et snert af kunstnerisk sans. Der ofte bliver udlevet i jobbet som hjemme.

Aben

Det kan lyde dumt – men Aben er den håndværkeren med hænderne skruet rigtigt på. Det er den kloge og vise, der med opfindsomhed og originalitet fører sig frem i livet. Det er ofte de gode ledere der med sund fornuft tager gode beslutninger med hensyn til alle. Det er ofte erotiske der har stor varme – men kan også være kolde når det gælder. De minder lidt om skorpionen.

Hanen

Glæde og udadvendte mennesker – det er Hanen. Det er tidligt op med høj energi fra morgenstunden. De er modige væsener, der gerne vil det gode i livet. De kan opleves som lettere excentriske grundet deres hang til overtro. Det er ikke hanen der har sko på bordet hjemme eller går under en stige. De er ofte meget verbale og med en spontant gen – taler de tit før de tænker. Det er ofte en enspænder – der gerne arbejder alene.

Hunden

Hunden er den ærlige og helt oprigtige. Samtidig er det også fejlfinderne, der vil og kan kritisere alt. Især hvis deres intuition siger dem det er forkert. De er samtidigt lidt stædige og det kan godt – deres ærlighed til trods – opleves ret irriterende. De er rolige mennesker og følelsesmæssigt i balance.

Grisen

Grisen er den heltemodige og ikke mindst høfligste af alle tegnene. Det er de impulsive og med en viljer der ikke kan knækkes. De har en indre styrke og en tro på deres egne evner. Selvtilliden er orden her. De er samtidig lidt konservative og er ikke – som vi kender det fra Tyren –  ikke til store farandringer. Derfor kan de godt være dem der kendes som evighedsstudenterne. De elsker det trygge studiemiljø. Det er også dem som er i samme firma 40 år. De er trofaste mennesker.

>>Få lagt dit personlige horoskop her<<