Stjernetegn

Alt om dit og mit-stjernetegn

I takt med at livet bliver levet i et hurtigere og hurtigere tempo – og værdierne forsvinder og videnskaben kommer med mere og mere rationelle forklaringer, så stiger interessen og ikke mindst behovet for en guide i sit liv. Mange oplever stress og tristhed fordi kan farer vild i muligheder og det giver passive mennesker med behov for viden om hvad man skal og hvornår. Vi vil alle gerne lykkes. Hvad enten det er job eller familie, økonomi og oplevelser, studie og drømme, så jagter vi alle lykken. Men hvornår skal man slå til, satse, give sig hen eller ud på de 1000 meters dybde. Det fortæller stjernerne noget om. Der er mere mellem himmel og jord. Derfor har mennesket altid kigget op efter svar. Stjernerne fortæller nemlig historier. Både for den enkelte og fællesskabet.

På mit-stjernetegn.dk har vi samlet al viden om de enkelte stjernetegn, om horoskoper og det okkulte. Her kan du primært læse om stjernetegn. Men lad dig inspirere i de andre artikler og Tarotkort og clairvoyance.

Det er en guide som skal give dig den nødvendige viden om dit stjernetegn – hvad enten du er krebs eller skorpion. Her vil du blive præsenteret for netop de egenskaber, som kendetegner de personer som er født i netop det stjernetegn. Det er deres karakteristika, deres styrker og svagheder, deres mål og mission og muligheder som bliver udforsket her. Så læn dig trygt tilbage og nyd din the eller kaffe. Lad vores viden inspirere – DIG.

>>Få lagt dit personlige horoskop her<<

Stjernetegnene:

Vandmand fra 20. januar til 18. februar

Fisken fra 19. februar til 19. marts

Vædderen fra 20. marts til 19. april

Tyren fra 20. april til 20. maj

Tvillingen fra 21. maj til 20 juni

Krebsen fra 21. juni til 21. juli

Løven fra 22 juli til 22 august

Jomfruen fra 23. august til 22. september

Vægten fra 23. september til 22. oktober

Skorpion fra 23. oktober til 21. november

Skytten fra 22. november til 20 december

Stenbukken fra 21. december til 19. januar

En pixiudgave om stjernetegn

Alle er født ind i et stjernetegn. Det symboliserer alt fra de inderste tanker til dine handlinger som individ og går ofte udover det – det er egenskaber som det er muligheder. Det indre og det ydre. Det fortæller ofte det mere end en historie – og det er i mellem handlemulighederne at psykologien og den nyeste viden spiller ind. Der er ingen stjernetegn der er dårlige eller gode for den sags skyld. Det er måden hvor på man bruger den energi eller fremsynethed til at agere – eller handle om du vil.

Stjernetegnet er groft sagt givet i forhold til hvor solens placering er i forhold år til de enkelte planeter. Så kommer planeternes stilling i forhold til hinanden, som vil blive uddybet på de andre sider, hvis dette har givet dig lyst til at læse videre. Men inden vi bliver FOR tekniske, så lad os se nærmere på stjernetegn og hvordan de kan bruges.

Hvad kan DU gøre i forhold til DIT stjernetegn

Det er helt sikkert en god ide, at kende sit stjernetegn, hvis man står og skal træffe en vigtig beslutning i sit liv. Der er ikke noget værre end at flyde med strømmen og vælge bevidstløst. Så kend dig selv. Kend mulighederne og se dem i forhold til dit stjernetegn. Så har du en guide der kan bruges i livet. Det er så vigtigt at man forstår situationen, sin omverden og sig selv så man kan handle og udvikle sig selv.

Er der nogen stjernetegn der passer bedre sammen end andre

Er der noget der er svært i livet er det kærlighedens svære valg. Nogle stjernetegn ser ud til at passe bedre til hinanden end andre. Derfor er det godt at skele til din partners horoskop. For de egenskaber du har sammen med dit valg af partner kan gøre jer stærkere. Det må naturligvis – som alt andet – ikke stå alene. For parforholdet er både en kærlig kamp for at lykkes og en endeløs brønd til glæde. Et forhold kræver en indsats – nogle gange større- Her er stjernetegnet særligt godt når der varsles udfordringer. At give er den største gave – og hvis din partners stjernetegn peger på ro – er det her man kan træde frem og give den.

Andre gange kan man finde bekræftelse i det nogle kalder god kemi eller hvordan samarbejder og måder at kommunikere på er føles nemt. Vi er alle individer med hver sine egenskaber bundet af skæbner og planeters og stjerners indflydelse.

Du kan bruge mit-stjernetegn som en guide i kærlighed. Et filter til at tage din partners dårlige sider og et forstørrelsesglas til de gode. Se din partner som en med styrker og svagheder og støt hvor du ser dine egne styrker. Se dem gennem det prisme vi kalder stjernetegn. Lad os guide dig med vores horoskoper.

Forskellighed er en styrke i kærligheden – som på arbejdet og i karrieren.

Mere om stjernetegn

Nu har du fået den grundlæggende viden om de forskellige stjernetegn og ikke mindst hvordan de skal ses. Nu kan du dykke ned i dit eget. Hvilke egenskaber der kendetegner de forskellige og dermed blive lidt klogere på dine nærmeste og dig selv

Men inden du kommer så langt vil vi gerne pointere, at der naturligvis kan – og er – store forskelle  – mellem mennesker af samme stjernetegn. Vi er jo ikke tvillinger fordelt på 12 kategorier. Der er filtre som personlighed, gener, livshistorier, handlekraftig og meget mere. Så hvis du vil have et mere akkurat og sikkert horoskop skal du have et personligt på baggrund af din fødselsdag og sted.

Det vil give mere indsigt i temaerne kærlighed, økonomi, karriere og personlighed og give handlemuligheder fremadrettet – for dig og dine kære.

Vær derfor varsom med at stole blindt på nedenstående, da det kun er overordnede kendetegn. Hvis du vil vide mere end dette så skriv til os om et professionelt udarbejdet horoskop.

Stjernetegn og egenskaber

Vandmanden 20. januar – 18. februar

Vandmanden er det maskuline udtryk, som er udadvendt. De er sikre i deres valg og kan af nogle ligefrem opfattes lidt dumdristige, da de ikke tøver når der skal vælges. De er med deres sikkerhed også nogen der står ved deres meninger.

De er også meget sociale og kan både lide at blive hørt – og set. 

Vandmanden er i god kontakt til sine følelser og er ofte den spontane type. De er gode til at feste og kan både bruge deres evner i arbejdet med at skabe et godt netværk. Men også i familier hvor de er dem som formidler følelser og forstand.

Fisken 19. februar – 19. marts

Fisken er feminin og lyttende. De er omsorgsfulde og kreative. De kan både improvisere men have plads til at være spontane. Bare det er lidt planlagt. Der er ofte en udtalt musikalsk sans og lyst til at drømme om stort og småt.

De tager tingene lidt som de kommer. Men der er alligevel blik for det storladne og karakterfyldte,. De elsker derfor drama, teater og film. 

Vædderen – 20. marts – 19. april

En Vædder er logisktænkende og altid rationel som udgangspunkt. De er ofte interesseret i konkurrencer – gerne som ivrige deltagere. 

De går op i karriere og tænker meget på hvad de skal i deres næste job. Det er ildtegnet som betegner ildsjæle som lægger al deres entusiasme i det de engagerer sig i. Hvad enten det er uddannelse eller job. 

Vædderen er et hovedmenneske som godt kan lide logik. De vil gerne have handling fremfor ord. 

De er ofte lidt utålmodige og vil gerne i gang – og kan godt lide de mål der er sat på kort sigt. 

De er holdspillere, men kan godt gå solo hvis ikke andre gør det. Men når de brænder for en sag, stiller de sig ikke bagerst. 

Tyren – 20. april – 20. maj

Tyren er lidenskab og passion. Det er det sydlandske temperament. De er modige – men samtidigt sårbare. De elsker det traditinelle og kan godt lide at tingene er som de plejer. De er kort fortalt ikke meget for forandringer. Hverken hjemme eller på jobbet.

De kan være utroligt stædige. Og hvis de ikke får deres vilje kan de vise temperament. De elsker det sikre hvad enten det er et lån med fast rente eller en rolig ægtefælle. 

Tvillingen – 21. maj – 20. juni

Tvillingen har sans for kommunikation og den kontakt der er og opstår mellem mennesker. Det er sociale mennesker med maskuline træk og som elsker at bruge kropssprog. De søger ikke ligefrem faste rammer, men tværtimod frihed som de vægter meget højt. Derfor finder de sig ikke altid til rette i parforholdet. Men når først de knytter sig er det stærkere end normalt. De er som regel selvstændige. 

Tvillingen er undersøgende og nysgerrig.

Krebsen – 21. juni – 21. juli

Krebsen er først og fremmest intuitiv af natur. Det er det lidt indelukkede og som gerne søger sit eget selskab. De elsker naturen og det nære i livet. Det er oplagte familiemennesker, men ikke dem der går forrest i de store selskaber. Til gengæld er de som regel dem i familien der er limen der holder det hele sammen.

Der er hemmelighedsfulde af natur og er loyale og venlige. 

Løven – 22 juli. – 22 august

 Løven er ikke overraskende mentalt og fysisk stærk. De er ofte dem selv nærmest. Men ligesom løven kan de både være flokdyr som enere. De er ofte fyldt med en tro på sig selv og elsker børn og god underholdning. De kan godt lide indflydelse især i parforholdet hvor de tit vogter over familien som den store beskytter.

Jomfruen – 23. august – 22. september

Jomfruen er feminin i sit udtryk. Det er jordtegn. 

De elsker orden – især hvis det er lidt ekstrem orden. Det er derfor også dem som tit får styr på hjemmet. I hvert fald had angår oprydning. 

De har en god moral hvad angår arbejde, men også hvad angår familie.

Vægten – 23. september – 22. oktober

Er du født i Vægtens tegn er du regel målrettet og har sans for retfærdighed. De søger balance – både en indre og en ydre. Altså trives de bedst i stabile rammer og er med til at skabe dem selv. Det er ro og renlighed med plads til forståelse og aktiv lytning. Det er som oftest harmoniske og empatiske mennesker, som er en god partner i livet.

Skorpionen – 23. oktober – 21. november

Skorpionen tiltrækker opmærksomhed. Især hos det modsatte køn. De er fyldt med en forunderlig og hemmelighedsfyldt energi. De er tilbagelænede og lader folk komme til dem. De har sans for overlevelse og er følsomme sjæle, der nogen gange lader store følelser som jalousi og vrede komme i udbrud. De er fokuserede personligheder som har målet for øjet og altid parat til at slå til. De er ikke jægere men har et passivt udtryk.

Skytten – 22. november – 20. december

Skytten søger mening – både hvad angår liv og er en søgende person, der elsker at gå på opdagelse, opfinde ting og ikke mindst gå på eventyr. Der er lidt enspænder over Skytten, som er et ildtegn, der jo kendetegner ildsjælen fyldt med et engagement. Skytten kan godt lide forandring og åben for nye impulser. De kan godt være lidt flakkende, men er samtidig et spændende bekendtskab, der elsker at formidle og lege med livet og ordene. 

Skytten giver udtryk for sine indtryk – og kan derfor godt opfattes som kontante og nogle gange sågar arrogante.

Stenbukken  21. december – 19. januar

Stenbukken kan godt lide at planlægge sin og andres tid. De er praktiske og nede på jorden. De er ofte målrettede og er også dem der når i mål med deres ting. De er stabile og solide mennesker der ikke bare vælter ved et pust – eller en orkan. På den måde er de ofte gode partnere for en Løve eller Skorpion, der søger modsætningen.

Uanset hvordan stjernerne står er du er herre i eget hus

Det kan godt være at du kan se dig selv i dit stjernetegn, men husk at det også er meget generelt. Her er ikke meget tolkning for den opstår først når man har kigget nærmere på hvor du er født, hvornår og ikke mindst om du er aktiv eller passiv i dit eget liv. En leveregel er vigtigere end noget andet – lykken står den kække bi. Du skal altså tage chancen i dit eget liv. Positivt fokus, klar på at livet byder på op- og nedture og naturligvis at der er guides til livet. Nogle læser selvhjælpsbøger og andre søger visdom hos coaches og psykologer. Intet kan stå alene – ikke engang stjernetegn. Men de kan bruges. De kan bruges til at guide dig til og inspirere dig til at tage livet op. Dit økonomiske liv, dit sociale liv, kærligheden og karrieren op til revision. Såfremt du har spørgsmål til mit-stjernetegn, så kontakt os endeligt. Stjernerne er med dig – altid.

>>Få lagt dit personlige horoskop her<<