Hjem / Ugens Horoskop

Ugens Horoskop

Ugens horoskop hvorfor har vi egentligt ugens horoskoper, når du kan følge med fra dag til dag. Ugehoroskoper er en ekstra service for de mange som ikke kan få nok – og som gerne vil planlægge deres tid med hensyn til stjernetegn og horoskop. Vi har gjort os umage med, at du kan føle dig hjemme på siden. Det er altså vigtigt for os at give dig flest mulige informationer om din ugentlige økonomi, således at du kan planlægge om det skal være havregrød eller røde bøffer fredag aften. Om der er råd til weekendturen til Lübeck eller om du bare skal tage en tur rundt om søen eller haven. 

Men ugen byder jo på mere end bare økonomi. Kærligheden er det vigtigste i livet. Hvad enten du jagter den eller skal vedligeholde den. Det er kunsten at give – og tage. Er du i det romanstiske hjørne kan du konsultere stjernetegn og ugehoroskop. Skal du ud eller skal du blive hjemme. 

Hvor præcist er ugehoroskoper?

Der er ingen tvivl om at uanset alder, så er det i slutningen af ugen, når arbejdsugen klinger af og muligheden for at nyde friheden sammen med nogen melder sig. Her kan man så nogengange læse, at selvom man indeni føler sig klar – så står stjernerne ikke optimalt. Her er rådet at et ugehoroskop aldrig vil være 100 procent sikker. Og hvorfor ikke. Og hvorfor så læse og konsultere dem. Jo for der er ingen tvivl om at stjernerne påvirker os, så er vi afhængige af andre ting som hvor man er født og hvornår. Derfor kan man godt byde sin skæbne trods – eller sagt med andre ord. Søg lykken. En chance skal gribes og der skal handles, når kærligeheden skal i hus. Man finder sjældent sin soulmate medens man støvsuger eller på biblioteket.

Gå med den optimistiske brille på. Læs dine muligheder – skid på begrænsningerne. Spring ud på tusinde favne. Her gør vi os umage med at fokusere på netop de muligheder som netop dit ugehoroskop byder på. Derfor er det netop godt at se på vores sider. Gå på opdagelse i hvad ugen bringer. Det er sjovere at læse om mulighederne i dit eget og dine nærmestes liv – i stedet for de rige og kendte. I hvert fald en gang i mellem. 

Læser alle ugehoroskoper

Man kan sige meget om ugehoroskoper eller stjernetegn som løven og skytten. Men een ting er sikkert, det er noget som appelerer til unge som ældre og ikke mindst midaldrende mænd som kvinder. For vi søger alle viden om vores liv. Vi søger informationer som kan guide os. For der er ikke mange fyrtårne tilbage. Politikere er fyldt med varm luft og løfter vi aldrig ved bliver indfriet. De unge ser og tror på at der er mere mellem himmel og jord – og de ældre ved det. Selv de inkarnerede videnskabsfolk ved at det ikke er alt der kan måles og vejes. Der er et usikkerhedsmoment. Der er ting så små at de ikke kan måles – men alligevel har en effekt. Lidt som tyngdekraften der virker på os alle. Selvom vi ikke kan se den.  

Lidt informationer om hver uge horoskop

Vi indsamler altid den nyeste viden og vores horoskoper er altid opdaterede med det sidste nye. Det er ikke kun det ugentlige horoskop, der opdateres. Det er også den store artikel database, som løbende bliver opdateret med artikler om det okkulte, om de store mysterier i verden – og meget meget mere. Få din daglige dosis dags horoskoper. Orienter dig i ugehoroskopet for overblikkets skyld. Fordyb dig i Nostradamus liv og levned. Og husk at holde fødderne på jorden og samtidig have et åbent sind.

Ugens horoskop vædder uge 28

Ugen starter og slutter med et brag. Der kommer lidt af en overraskelse i starten af ugen og den vil give genlyd til søndag. Der vil være rolige øjeblikke i løbet af ugen, men det vil trods alt være præget af hektisk aktivitet. Heldigvis er der gode venner der kan hjælpe. Og man skal ikke fortvivle. Når først man ar handlet på ting føler man en vis tilfredsstillelse. Man kan jo ikke løse alt, men man kan forsøge at gøre det så godt man kan. Du vil kaste dig ind i det – og selvom du måske søndag ikke er helt tilfreds, så vil du give dig selv den kredit, at du trods alt gjorde hvad du kunne. Det er også godt at hjælpe andre i nødens stund.

Ugens horoskop tyr uge 28

Den står på parforhold og hygge den kommende uge. Det er romantik med musik i hverdagen og fest i weekenden. Det er tosomhed og kærlighed – og med dig som frontløber og initiativtager til det meste. Det vil inspirere – for man kan mærke når man er elsket og der er intet som fælles oplevelser og forkælelse i hverdagen. Allerede om tirsdagen har du energien til at forkæle. Overskuddet til at give. God mad og hyggelige aftener. Der bliver tyvstartet på weekenden. Hvem gider arbejde, når der er så god stemning. Det er hurtigt hjem efter arbejde.

Ugens horoskop tvilling uge 28

Man bliver kun rig hvis man en gang i mellem springer ud i det. Det behøver ikke være store spring, men bare at man gør noget i stedet for at drømme. Det er ellers det du gør mest, men en gang i mellem så tager du fat og handler. Sådan bliver ugen der vil byde på spændende muligheder, der er lige til at plukke, hvis du tør. En appelsin i turbanen skal jo stadig skrælles – og nydes for at være en gevinst. Gør dig selv glad og gær det uventede. Lykke tilsmiler den kække bi.

Ugens horoskop løve uge 28

Det bliver et kapløb med tiden om at nå alt det du vil inden det bliver weekend. Du har – næsten som sædvanligt – fyldt din kalender lidt for godt op og nu – allerede inden ugen er rigtigt i gang – bliver du straffet, når et godt tilbud dukker op først på ugen.- Heldigvis har du lidt tid til at ændre dine ambitiøse planer og det vil muliggøre spændende muligheder i weekenden. Du skal lde lidt, men så kommer det hele til dig. Både tid og råd. Giv dig selv oplevelsen og tage en af dine nærmeste med. Der er lidt magi i luften.

Ugens horoskop krebs uge 28

Det er hamsterhjul med konstant løb fremad med hovedet mål mål, men uden at komme nogen vegne. Mandag tager tirsdag og onsdag sluger torsdag. Fredag bliver hurtigt overstået for weekenden bliver dit lille hvilested, hvor trangen til at komme væk fra det hele og ud af hjulet bliver en nødvendighed. Tag hellere mere end et time-out. Du kommer ingen vegne alligevel så prøv noget nyt. Hjemme er der ingen forståelse for dine planer væk fra det hele. Men du må bare væk.

Ugens horoskop jomfru uge 28

Først på ugen vil der ikke være meget at lave. Du har været flittig og har styr på tingene. Måske har er du endda lidt for meget foran, for du vil kede dig lidt. Jobmæssigt er der heller ikke udfordringer og du kan have en endens til at kede dig. Det er her man har brug for at der sker noget. Måske er det tid til – og mulighed for at søge nye veje – og prøve sig selv af på nogle ukendte sider. Det kreative er i høj kurs. På kærlighedssiden trækker det på til storm. Store temperamenter er i spil

Ugens horoskop vægt uge 28

Parforholdet eller forholdet til de nærmeste kan virke anspændt. Der er noget i vejen, men det kan være svært at sætte fingeren på det. Lidt tid væk fra det hele kan være god medicin – især vil der sidst på ugen være stor irritation over små ting. Nogle gange skal man bare lade det ligge – andre gange skal man tage kampen. En lang gå tur i weekenden vil være en anledning til refleksion over hvad det er der går galt. En ferietur sammen kan være i fare.

Ugens horoskop skorpion uge 28

Ugen starter som lyn og torden. Der er meget der skal klappe og bolde i luften skal gribes og gerne helt sikkert. Store planer er igangsat. Nu er det om at holde tungen lige i munden. Du får brug for venner og bekendte for at holde skuden i vandet. På kærlighedsfronten er der et lille oprør på vej. Man skal også passe sit forhold. Er du single kan projektet være startskud til en forbedret økonomi og spændende muligheder. Der er i al fald spænding(er) på vej sidst i ugen.

Ugens horoskop skytte uge 28

Arbejde og karriere står forrest først som sidst i ugen. Ugen byder på en masse muligheder for selvudvikling og projekter på arbejdet der kan være godt for karrieren. Stor personlig udvikling er mulig, hvis du er åben for opgaver som kommer. Lykken står den kække – og arbejdssomme – bi. Men man skal ikke sælge skindet før bjørnen er skudt. Det er her mulighederne, men de skal gribes hvis du VIL frem. Måske er der mere i livet end arbejde.

Ugens horoskop stenbug uge 28

Med familien i centrum går du en hyggelig tid i møde. Med god tid hjemme sidst i ugen vil fælles oplevelser være i centrum for ny energi i familien. Nogle gange skal man kaste sig ud sammen i fælles aktiviteter der samler familiesammenholdet. Få luft under vingerne og lad være med at tænke over økonomien. Lad det gerne være den store del af familien samles. For din del vil det være anledning til at se livet fra en ny måde.

Ugens horoskop vandmand uge 28

Ugen bliver lidt hektisk med mange små ærinder. Både arbejdsmæssigt og i hjemmet kører det lidt på pumperne. Du føler at du giver mere end du får. Der er ikke megen balance – og op gennem ugen får du behov for luft. Sidst på ugen giver mulighed for et ses med nogen du har set i lang tid. Det er en åben mulighed du selv kan åbne op for – eller lukke ned for. Hvem ved måske vil de have mere af dig. En mulighed er nogle gange en også en risiko.

Ugens horoskop fisk uge 28

Det trækker op til stormvejr. Og man kan stå imod eller man kan sejle med. For der er god vind i sejlene. Bliver du stejl i modvind eller ser du muligheder. Der er i al fald optræk til enkonfrontation og du vil være tilbøjelig til at age den. God forberedelse og kontrol vil være godt. Man må ikke tabe hovedet. Sidst på ugen melder om opklaring eller afklaring. Arbejdsmæssigt har du ikke stort fokus. Lad det blive ved det. Det er ikke har hjertet brænder lige nu. Læs også dagens horoskop

Mere info om ugens horoskop

Ugens horoskop bliver hver uge udarbejdet så du kan få dit daglige stjerneskud og astrologiske tegn ind i dit hverdags liv. Du kan også læse en masse om dagens horoskop her, fordi det bare er spændende at få de input i livet som gør at du kan få viden. Lige meget om du er skorpion eller skytte, vandmand eller vædder, så har vi tegnene der tæller. 

Og vil du vide mere om dig selv og dine potentialer, så læs om tarotkort her eller clairvoyance her. Der er masser du kan gå på opdagelse i her. Det er ikke bare information, men mysterier du selv kan komme med dine egne teorier om. Det er måder du kan komme i kontakt med det okkulte og ukendte. Det er mysterier til hverdag og fest. Her finder du alt om kendte medier og gamle kendinge som Nostradamus, hvis liv var en rejse i fortiden, nutiden og fremtiden.