Hjem / Ugens Horoskop

Ugens Horoskop

Ugens horoskop hvorfor har vi egentligt ugens horoskoper, når du kan følge med fra dag til dag. Ugehoroskoper er en ekstra service for de mange som ikke kan få nok – og som gerne vil planlægge deres tid med hensyn til stjernetegn og horoskop. Vi har gjort os umage med, at du kan føle dig hjemme på siden. Det er altså vigtigt for os at give dig flest mulige informationer om din ugentlige økonomi, således at du kan planlægge om det skal være havregrød eller røde bøffer fredag aften. Om der er råd til weekendturen til Lübeck eller om du bare skal tage en tur rundt om søen eller haven. 

Men ugen byder jo på mere end bare økonomi. Kærligheden er det vigtigste i livet. Hvad enten du jagter den eller skal vedligeholde den. Det er kunsten at give – og tage. Er du i det romanstiske hjørne kan du konsultere stjernetegn og ugehoroskop. Skal du ud eller skal du blive hjemme. 

Hvor præcist er ugehoroskoper?

Der er ingen tvivl om at uanset alder, så er det i slutningen af ugen, når arbejdsugen klinger af og muligheden for at nyde friheden sammen med nogen melder sig. Her kan man så nogengange læse, at selvom man indeni føler sig klar – så står stjernerne ikke optimalt. Her er rådet at et ugehoroskop aldrig vil være 100 procent sikker. Og hvorfor ikke. Og hvorfor så læse og konsultere dem. Jo for der er ingen tvivl om at stjernerne påvirker os, så er vi afhængige af andre ting som hvor man er født og hvornår. Derfor kan man godt byde sin skæbne trods – eller sagt med andre ord. Søg lykken. En chance skal gribes og der skal handles, når kærligeheden skal i hus. Man finder sjældent sin soulmate medens man støvsuger eller på biblioteket.

Gå med den optimistiske brille på. Læs dine muligheder – skid på begrænsningerne. Spring ud på tusinde favne. Her gør vi os umage med at fokusere på netop de muligheder som netop dit ugehoroskop byder på. Derfor er det netop godt at se på vores sider. Gå på opdagelse i hvad ugen bringer. Det er sjovere at læse om mulighederne i dit eget og dine nærmestes liv – i stedet for de rige og kendte. I hvert fald en gang i mellem. 

Læser alle ugehoroskoper

Man kan sige meget om ugehoroskoper eller stjernetegn som løven og skytten. Men een ting er sikkert, det er noget som appelerer til unge som ældre og ikke mindst midaldrende mænd som kvinder. For vi søger alle viden om vores liv. Vi søger informationer som kan guide os. For der er ikke mange fyrtårne tilbage. Politikere er fyldt med varm luft og løfter vi aldrig ved bliver indfriet. De unge ser og tror på at der er mere mellem himmel og jord – og de ældre ved det. Selv de inkarnerede videnskabsfolk ved at det ikke er alt der kan måles og vejes. Der er et usikkerhedsmoment. Der er ting så små at de ikke kan måles – men alligevel har en effekt. Lidt som tyngdekraften der virker på os alle. Selvom vi ikke kan se den.  

Lidt informationer om hver uge horoskop

Vi indsamler altid den nyeste viden og vores horoskoper er altid opdaterede med det sidste nye. Det er ikke kun det ugentlige horoskop, der opdateres. Det er også den store artikel database, som løbende bliver opdateret med artikler om det okkulte, om de store mysterier i verden – og meget meget mere. Få din daglige dosis dags horoskoper. Orienter dig i ugehoroskopet for overblikkets skyld. Fordyb dig i Nostradamus liv og levned. Og husk at holde fødderne på jorden og samtidig have et åbent sind.

Ugens horoskop vædder uge 20

Ugen er præget af en underlig stemning. Hjemme er fint med hygge og ro, men på arbejdet bygger der sig en indre uro op som kulminerer fredag. Der er bare et eller andet som du ikke ser eller hører. Hjemme deler du dine bekymringer, men føler ikke du for svar nok. Det føles lidt utilfredsstillende ikke at føle sig helt rigtigt hørt. Et godt råd fra en god ven vil afhjælpe situationen. Det er tid til at gøre tingene lidt anderledes og være lidt mere direkte i sin form.

Ugens horoskop tyr uge 20

Der kommer ikke til at ske så meget i løbet af ugen. Det er som om arbejdet er gået lidt i stå. Du kan heller ikke finde energien og bruger den i stedet for til lidt hygge på arbejdet, hvor der er åbenhed og nærvær måske til lidt mere end bare de trivielle af slagsen. Lidt flirt til frokost giver en invitation til mere. Weekenden bliver lidt en indre kamp og moral. Hvor langt kan man gå i tanker og handling. Hvornår er en flirt for farlig. Du mærker en indre kamp for der er virkelig god energi.

Ugens horoskop tvilling uge 20

Det ene ord tager det andet. Sådan vil ugen starte. En diskussion finder hverken en vinder eller taber selvom den tages op igen og igen i løbet af ugen. Til sidst vil du glemme den oprindelige mening, selvom det egentlig betyder noget for dig. En hændelse på arbejdet sidst på ugen vil få dig til at se tingene i et andet lys, men stædigheden kan godt bide sig fast. Søndag vil ikke brineg afklaring på en diskussion der bare ikke vil dø. Det trækker op til en konflikt for der er mere bag.

Ugens horoskop løve uge 20

Ugen vil være lidt mere hektisk end den plejer. For du starter lidt skævt og det bliver svært at hente. Det kan godt afkorte planerne for weekenden, der vil føles lidt presset. Det ene skubber det andet og arbejdet giver anledning uro i privatlivet. Der vil ikke være forståelse for dit ellers vigtige arbejde. Du vil prioritere arbejde fremfor familie. Du har noget at give og familien må vente. Du er så tit den som organiserer weekenderne, så lad andre komme til der.

Ugens horoskop krebs uge 20

Det er tid til et opgør med en gammel tænkemåde, som du har levet efter. For du søger forandring i øjeblikket og dette er helt sikkert ugen, hvor du tager et opgør med dig selv. Fra en rolig start vil der lige inden weekenden være et stort udsving i din måde at se og gøre tingene på. Nogle gange skal man tage den indre tyr ved hornene i stedet for at lade sig føre af gamle tankemønstre og ideer man ikke selv tror på mere. Det er selvudvikling der hurtigt giver pote. En weekend skal ikke fyldes op med aftaler. Det kan tage tid at finde sig selv igen. Men det er tiden værd

Ugens horoskop jomfru uge 20

Ugen vil starte langsomt op. En stille og søvnig mandag og tirsdag med eftermiddage foran TV og computer vil føre til nye tanker og ideer og hurtigt vil rastløsheden indfinde sig. Du bliver hurtigt træt af ikke at lave noget og inden længe er du i fuld gang. Du kommer ikke rigtigt til at mærke weekendens komme, for når først dit projekt er i gang – har du slet ikke lyst til at stoppe. Der vil være gode muligheder for kærlighed sidst på ugen for stjernerne står godt for dig.

Ugens horoskop vægt uge 20

Det bliver lidt af flyvende start, når du mandag morgen vågner og mærker energien i hele kroppen. Der er ikke nogen grund til at ligge på den lade side. Tværtimod er den kreative og spontane

Ugens horoskop skorpion uge 20

ser, der bare lægger op til at komme ud – sol eller regn er ligegyldigt. Bare der er mennesker og impulser. I starten af weekenden er der lagt op til store ting, men søndagen kan godt blive flad foran fjernsynet. Gå all in

Ugens horoskop skytte uge 20

Det er opgangstider for det kærlighedsmæssige i dit liv. Der er masser af god energi og kærlighed i ugen der kommer. Midt på ugen kommer til at byde på nærhed og tilnærmelser fra ukendt side, mn du skal være opmærksom på signalerne. Det er ikke alle der er lige direkte. Nogle gange skal man hjælpe med at pakke tingene ud. Sidst på ugen byder weekenden på afslapning i stor stil. Der er virelig lagt an til dage i sengen. Så vær opmærksom på nemme indkøb der er lige til at lave. Du gider bare ikke kokkerere eller vaske op.

Ugens horoskop stenbug uge 20

En ulykke kommer sjældent alene – og selv om det er de små af slagsen skal man alligevel passe godt på sine ting. Især de elektroniske for de går så nemt i stykker. Du bør virkelig passe på sidst i ugen hvor der tegn på nedgang i økonomien og tab af værdigenstande. Mådehold vil være godt i alle henseender. Lad dig ikke slå ud af den umiddelbare modgang. For i slutningen af ugen kan der være særdeles godt nyt. Der er opsving lige om hjørnet og alle muligheder for den investeringslystne.

Ugens horoskop vandmand uge 20

Der vil ikke gå lang tid før ugen byder på sin første – og bestemt ikke den sidste – flirt. Du har selv tænkt det, men været uklar på signalerne. Men nu er de ikke til at overse. Økonomisk ser det ud som om der endelig er bedring og du kan endelig bruge lidt på dig selv. Selvforkælelse sidst på ugen vil virke godt. Har du børn vil det være oplagt at sprede lidt glæde med nærvær i weekenden. For der er nogen der har brug for dig. Masser af tid sammen med familien vil være den benzin du har brug.

Ugens horoskop fisk uge 20

Det bliver på mange måder en spændende uge. Både hvad angår kærlighedslivet og det økonomiske er der gode tegn. Det er tid til at investere – i begge dele. Nogle gange må man yde før man kan nyde. Midt i ugen vil der komme en god mulighed for at finde en balance. Sidst på ugen vil være en oplagt mulighed at satse på kærligheden. Kom ud og vis nye sider af dig selv. Din omverden vil tage godt imod et frækt sats.

Læs også dagens horoskop

Mere info om ugens horoskop

Ugens horoskop bliver hver uge udarbejdet så du kan få dit daglige stjerneskud og astrologiske tegn ind i dit hverdags liv. Du kan også læse en masse om dagens horoskop her, fordi det bare er spændende at få de input i livet som gør at du kan få viden. Lige meget om du er skorpion eller skytte, vandmand eller vædder, så har vi tegnene der tæller. 

Og vil du vide mere om dig selv og dine potentialer, så læs om tarotkort her eller clairvoyance her. Der er masser du kan gå på opdagelse i her. Det er ikke bare information, men mysterier du selv kan komme med dine egne teorier om. Det er måder du kan komme i kontakt med det okkulte og ukendte. Det er mysterier til hverdag og fest. Her finder du alt om kendte medier og gamle kendinge som Nostradamus, hvis liv var en rejse i fortiden, nutiden og fremtiden.