Ugens Horoskop – Læs dit ugens horoskop gratis her

Ugens horoskop hvorfor har vi egentligt ugens horoskoper, når du kan følge med fra dag til dag. Ugehoroskoper er en ekstra service for de mange som ikke kan få nok – og som gerne vil planlægge deres tid med hensyn til stjernetegn og horoskop. Vi har gjort os umage med, at du kan føle dig hjemme på siden. Det er altså vigtigt for os at give dig flest mulige informationer om din ugentlige økonomi, således at du kan planlægge om det skal være havregrød eller røde bøffer fredag aften. Om der er råd til weekendturen til Lübeck eller om du bare skal tage en tur rundt om søen eller haven. 

Men ugen byder jo på mere end bare økonomi. Kærligheden er det vigtigste i livet. Hvad enten du jagter den eller skal vedligeholde den. Det er kunsten at give – og tage. Er du i det romanstiske hjørne kan du konsultere stjernetegn og ugehoroskop. Skal du ud eller skal du blive hjemme. 

>>Få lagt dit personlige horoskop her<<

Hvor præcist er ugehoroskoper?

Der er ingen tvivl om at uanset alder, så er det i slutningen af ugen, når arbejdsugen klinger af og muligheden for at nyde friheden sammen med nogen melder sig. Her kan man så nogengange læse, at selvom man indeni føler sig klar – så står stjernerne ikke optimalt. Her er rådet at et ugehoroskop aldrig vil være 100 procent sikker. Og hvorfor ikke. Og hvorfor så læse og konsultere dem. Jo for der er ingen tvivl om at stjernerne påvirker os, så er vi afhængige af andre ting som hvor man er født og hvornår. Derfor kan man godt byde sin skæbne trods – eller sagt med andre ord. Søg lykken. En chance skal gribes og der skal handles, når kærligeheden skal i hus. Man finder sjældent sin soulmate medens man støvsuger eller på biblioteket.

Gå med den optimistiske brille på. Læs dine muligheder – skid på begrænsningerne. Spring ud på tusinde favne. Her gør vi os umage med at fokusere på netop de muligheder som netop dit ugehoroskop byder på. Derfor er det netop godt at se på vores sider. Gå på opdagelse i hvad ugen bringer. Det er sjovere at læse om mulighederne i dit eget og dine nærmestes liv – i stedet for de rige og kendte. I hvert fald en gang i mellem. 

Læser alle ugehoroskoper

Man kan sige meget om ugehoroskoper eller stjernetegn som løven og skytten. Men een ting er sikkert, det er noget som appelerer til unge som ældre og ikke mindst midaldrende mænd som kvinder. For vi søger alle viden om vores liv. Vi søger informationer som kan guide os. For der er ikke mange fyrtårne tilbage. Politikere er fyldt med varm luft og løfter vi aldrig ved bliver indfriet. De unge ser og tror på at der er mere mellem himmel og jord – og de ældre ved det. Selv de inkarnerede videnskabsfolk ved at det ikke er alt der kan måles og vejes. Der er et usikkerhedsmoment. Der er ting så små at de ikke kan måles – men alligevel har en effekt. Lidt som tyngdekraften der virker på os alle. Selvom vi ikke kan se den.  

Lidt informationer om hver uge horoskop

Vi indsamler altid den nyeste viden og vores horoskoper er altid opdaterede med det sidste nye. Det er ikke kun det ugentlige horoskop, der opdateres. Det er også den store artikel database, som løbende bliver opdateret med artikler om det okkulte, om de store mysterier i verden – og meget meget mere. Få din daglige dosis dags horoskoper. Orienter dig i ugehoroskopet for overblikkets skyld. Fordyb dig i Nostradamus liv og levned. Og husk at holde fødderne på jorden og samtidig have et åbent sind.

Ugens horoskop vædder uge 27

Den står på parforhold og hygge den kommende uge. Det er romantik med musik i hverdagen og fest i weekenden. Det er tosomhed og kærlighed – og med dig som frontløber og initiativtager til det meste. Det vil inspirere – for man kan mærke når man er elsket og der er intet som fælles oplevelser og forkælelse i hverdagen. Allerede om tirsdagen har du energien til at forkæle. Overskuddet til at give. God mad og hyggelige aftener. Der bliver tyvstartet på weekenden. Hvem gider arbejde, når der er så god stemning. Det er hurtigt hjem efter arbejde.

Ugens horoskop tyr uge 27

Man bliver kun rig hvis man en gang i mellem springer ud i det. Det behøver ikke være store spring, men bare at man gør noget i stedet for at drømme. Det er ellers det du gør mest, men en gang i mellem så tager du fat og handler. Sådan bliver ugen der vil byde på spændende muligheder, der er lige til at plukke, hvis du tør. En appelsin i turbanen skal jo stadig skrælles – og nydes for at være en gevinst. Gør dig selv glad og gær det uventede. Lykke tilsmiler den kække bi.

Ugens horoskop tvilling uge 27

Det bliver et kapløb med tiden om at nå alt det du vil inden det bliver weekend. Du har – næsten som sædvanligt – fyldt din kalender lidt for godt op og nu – allerede inden ugen er rigtigt i gang – bliver du straffet, når et godt tilbud dukker op først på ugen.- Heldigvis har du lidt tid til at ændre dine ambitiøse planer og det vil muliggøre spændende muligheder i weekenden. Du skal lde lidt, men så kommer det hele til dig. Både tid og råd. Giv dig selv oplevelsen og tage en af dine nærmeste med. Der er lidt magi i luften.

Ugens horoskop løve uge 27

Det er hamsterhjul med konstant løb fremad med hovedet mål mål, men uden at komme nogen vegne. Mandag tager tirsdag og onsdag sluger torsdag. Fredag bliver hurtigt overstået for weekenden bliver dit lille hvilested, hvor trangen til at komme væk fra det hele og ud af hjulet bliver en nødvendighed. Tag hellere mere end et time-out. Du kommer ingen vegne alligevel så prøv noget nyt. Hjemme er der ingen forståelse for dine planer væk fra det hele. Men du må bare væk.

Ugens horoskop krebs uge 27

Der er ikke mange uger som denne. Det kan godt starte lidt lige på og hårdt med en ny opgave på arbejde eller nye udfordringer hjemme. For der er uro både ude og hjemme. Måske kan du blive lidt presset fra begge sider. For det kommer til at kræve al din opmærksomhed, for du får ikke lov til at slippe. Dette her bliver lidt af et projekt der også kommer til at optage din weekend. Og bare vent jo længere man kommer ind i noget jo mere spændende bliver det også. Der vil komme nyt liv i forholdet – og er du single er topper du på tiltrækning. Der er ikke noget som en dedikeret personlighed.

Ugens horoskop jomfru uge 27

Det bliver på mange måder en spændende uge. Både hvad angår kærlighedslivet og det økonomiske er der gode tegn. Det er tid til at investere – i begge dele. Nogle gange må man yde før man kan nyde. Midt i ugen vil der komme en god mulighed for at finde en balance. Sidst på ugen vil være en oplagt mulighed at satse på kærligheden. Kom ud og vis nye sider af dig selv. Din omverden vil tage godt imod et frækt sats.

Ugens horoskop vægt uge 27

Først på ugen vil der ikke være meget at lave. Du har været flittig og har styr på tingene. Måske har er du endda lidt for meget foran, for du vil kede dig lidt. Jobmæssigt er der heller ikke udfordringer og du kan have en endens til at kede dig. Det er her man har brug for at der sker noget. Måske er det tid til – og mulighed for at søge nye veje – og prøve sig selv af på nogle ukendte sider. Det kreative er i høj kurs. På kærlighedssiden trækker det på til storm. Store temperamenter er i spil

Ugens horoskop skorpion uge 27

Parforholdet eller forholdet til de nærmeste kan virke anspændt. Der er noget i vejen, men det kan være svært at sætte fingeren på det. Lidt tid væk fra det hele kan være god medicin – især vil der sidst på ugen være stor irritation over små ting. Nogle gange skal man bare lade det ligge – andre gange skal man tage kampen. En lang gå tur i weekenden vil være en anledning til refleksion over hvad det er der går galt. En ferietur sammen kan være i fare.

Ugens horoskop skytte uge 27

En stille og rolig start og et humør der er godt, sådan er det i øjeblikket. Der er ro på og du har ro på. Der er jo ikke noget der ska nås. Der er harmoni på alle fronter og kærligheden har gode vilkår. Måske skal der lidt spænding ind – og sidst på ugen vil byde på en større overraskelse. En ny ulighed for store eventyr ryster harmonien – især fordi den kommer fra en lidt ukendt front. Måske byder de kommende uger på stormvejr. Nyd harmonien så længe den varer.

Ugens horoskop stenbug uge 27

Arbejde og karriere står forrest først som sidst i ugen. Ugen byder på en masse muligheder for selvudvikling og projekter på arbejdet der kan være godt for karrieren. Stor personlig udvikling er mulig, hvis du er åben for opgaver som kommer. Lykken står den kække – og arbejdssomme – bi. Men man skal ikke sælge skindet før bjørnen er skudt. Det er her mulighederne, men de skal gribes hvis du VIL frem. Måske er der mere i livet end arbejde.

Ugens horoskop vandmand uge 27

Med familien i centrum går du en hyggelig tid i møde. Med god tid hjemme sidst i ugen vil fælles oplevelser være i centrum for ny energi i familien. Nogle gange skal man kaste sig ud sammen i fælles aktiviteter der samler familiesammenholdet. Få luft under vingerne og lad være med at tænke over økonomien. Lad det gerne være den store del af familien samles. For din del vil det være anledning til at se livet fra en ny måde.

Ugens horoskop fisk uge 27

Ugen bliver lidt hektisk med mange små ærinder. Både arbejdsmæssigt og i hjemmet kører det lidt på pumperne. Du føler at du giver mere end du får. Der er ikke megen balance – og op gennem ugen får du behov for luft. Sidst på ugen giver mulighed for et ses med nogen du har set i lang tid. Det er en åben mulighed du selv kan åbne op for – eller lukke ned for. Hvem ved måske vil de have mere af dig. En mulighed er nogle gange en også en risiko.

>>Få lagt dit personlige horoskop her<<

Mere info om ugens horoskop

Ugens horoskop bliver hver uge udarbejdet så du kan få dit daglige stjerneskud og astrologiske tegn ind i dit hverdags liv. Du kan også læse en masse om dagens horoskop her, fordi det bare er spændende at få de input i livet som gør at du kan få viden. Lige meget om du er skorpion eller skytte, vandmand eller vædder, så har vi tegnene der tæller. 

Og vil du vide mere om dig selv og dine potentialer, så læs om tarotkort her eller clairvoyance her. Der er masser du kan gå på opdagelse i her. Det er ikke bare information, men mysterier du selv kan komme med dine egne teorier om. Det er måder du kan komme i kontakt med det okkulte og ukendte. Det er mysterier til hverdag og fest. Her finder du alt om kendte medier og gamle kendinge som Nostradamus, hvis liv var en rejse i fortiden, nutiden og fremtiden.