Ugens Horoskop – Læs dit ugens horoskop gratis her

Ugens horoskop hvorfor har vi egentligt ugens horoskoper, når du kan følge med fra dag til dag. Ugehoroskoper er en ekstra service for de mange som ikke kan få nok – og som gerne vil planlægge deres tid med hensyn til stjernetegn og horoskop. Vi har gjort os umage med, at du kan føle dig hjemme på siden. Det er altså vigtigt for os at give dig flest mulige informationer om din ugentlige økonomi, således at du kan planlægge om det skal være havregrød eller røde bøffer fredag aften. Om der er råd til weekendturen til Lübeck eller om du bare skal tage en tur rundt om søen eller haven. 

Men ugen byder jo på mere end bare økonomi. Kærligheden er det vigtigste i livet. Hvad enten du jagter den eller skal vedligeholde den. Det er kunsten at give – og tage. Er du i det romanstiske hjørne kan du konsultere stjernetegn og ugehoroskop. Skal du ud eller skal du blive hjemme. 

>>Få lagt dit personlige horoskop her<<

Hvor præcist er ugehoroskoper?

Der er ingen tvivl om at uanset alder, så er det i slutningen af ugen, når arbejdsugen klinger af og muligheden for at nyde friheden sammen med nogen melder sig. Her kan man så nogengange læse, at selvom man indeni føler sig klar – så står stjernerne ikke optimalt. Her er rådet at et ugehoroskop aldrig vil være 100 procent sikker. Og hvorfor ikke. Og hvorfor så læse og konsultere dem. Jo for der er ingen tvivl om at stjernerne påvirker os, så er vi afhængige af andre ting som hvor man er født og hvornår. Derfor kan man godt byde sin skæbne trods – eller sagt med andre ord. Søg lykken. En chance skal gribes og der skal handles, når kærligeheden skal i hus. Man finder sjældent sin soulmate medens man støvsuger eller på biblioteket.

Gå med den optimistiske brille på. Læs dine muligheder – skid på begrænsningerne. Spring ud på tusinde favne. Her gør vi os umage med at fokusere på netop de muligheder som netop dit ugehoroskop byder på. Derfor er det netop godt at se på vores sider. Gå på opdagelse i hvad ugen bringer. Det er sjovere at læse om mulighederne i dit eget og dine nærmestes liv – i stedet for de rige og kendte. I hvert fald en gang i mellem. 

Læser alle ugehoroskoper

Man kan sige meget om ugehoroskoper eller stjernetegn som løven og skytten. Men een ting er sikkert, det er noget som appelerer til unge som ældre og ikke mindst midaldrende mænd som kvinder. For vi søger alle viden om vores liv. Vi søger informationer som kan guide os. For der er ikke mange fyrtårne tilbage. Politikere er fyldt med varm luft og løfter vi aldrig ved bliver indfriet. De unge ser og tror på at der er mere mellem himmel og jord – og de ældre ved det. Selv de inkarnerede videnskabsfolk ved at det ikke er alt der kan måles og vejes. Der er et usikkerhedsmoment. Der er ting så små at de ikke kan måles – men alligevel har en effekt. Lidt som tyngdekraften der virker på os alle. Selvom vi ikke kan se den.  

Lidt informationer om hver uge horoskop

Vi indsamler altid den nyeste viden og vores horoskoper er altid opdaterede med det sidste nye. Det er ikke kun det ugentlige horoskop, der opdateres. Det er også den store artikel database, som løbende bliver opdateret med artikler om det okkulte, om de store mysterier i verden – og meget meget mere. Få din daglige dosis dags horoskoper. Orienter dig i ugehoroskopet for overblikkets skyld. Fordyb dig i Nostradamus liv og levned. Og husk at holde fødderne på jorden og samtidig have et åbent sind.

Ugens horoskop vædder uge 15

Der er mange der gerne vil høre din mening. Og det spænder bredt fra det praktiske til det dybdepsykologiske. Du føler dig udadvendt og glad for de mange spørgsmål og ikke mindst muligheden for at hjælpe dine nærmeste. Det giver pote sidst på ugen hvor der er indtil flere invitationer på vej til noget helt end hverdagens trommerum. Der er glæde ved livet og du giver en masse ud, der kommer igen på en god måde. Det er energi og balance i ugen der kommer.

Ugens horoskop tyr uge 15

Det bliver en uge, der i forlængelse af andre uger går hen og bliver lidt spildt. Gode muligheder bliver ikke samlet op. For du har ikke fokus i øjeblikket. Det er en rundkørsel og du har ikke lyst til at tage stilling. Der er masser af bekymringer og du er i tvivl om hvad du skal gøre. Derfor handler du ikke og føler dig fastlåst. Sidst på ugen er der udsigt til en lidt sjov oplevelse, der viser din passivitet. Men den vil ikke ændre dig eller dine bekymringer.

Ugens horoskop tvilling uge 15

Du mener dit og de andre mener deres. Det er en uge der byder på en masse små og store konflikter – ude som hjemme. Du er stædig og holder på dit hele vejen. Det er nemlig dig der har ret. Mandag er der lagt op til blid brise fra nord – og fredag er det stiv kuling og modvind på alle veje. En weekend lidt væk fra det hele løsner op for noget. Det kræver lidt plads – og tålmodighed at se tingene fra andres side. Søndag vil ikke bringe afklaring, men forsoning er i sigte. Dt arbejde irriterer dig.

Ugens horoskop løve uge 15

Du bliver udfordret på din ordenssans når arbejdet kalder. Det har lignet en rodebutik, men nu kommer konfrontationen. Men du føler du har styr på det. Men det er ikke altid det som du føler der er det der tæller. Det er ikke alle detaljer du ville gå op i, som andre gør. Hjemme er der glæde over din rolige facon. Du kan li den du er og ugen er god for familielivet. En weekend hjemme med alle vil være salve for sjælen. Det er her i familiens skød, du føler dit hjerte ligger.

Ugens horoskop krebs uge 15

Det er lidt trægt, og parforholdet eller forholdet til dine nærmeste er præget af distance – synes du selv. Du kan godt føle dig lidt fremmedgjort i løbet af ugen, der byder på små fristelser. En tur på indkøb kan hurtigt blive en større oplevelse, der kan være værd at forfølge. Det kan kræve lidt tålmodighed at være sammen med dig for du er selv lidt distanceret og drømmende. Du er lidt svævende og sidst på ugen kan det godt få konsekvenser. Nogle tæt på dig vil nok gerne have konkrete svar.

Ugens horoskop jomfru uge 15

Ugen starter og slutter med et brag. Der kommer lidt af en overraskelse i starten af ugen og den vil give genlyd til søndag. Der vil være rolige øjeblikke i løbet af ugen, men det vil trods alt være præget af hektisk aktivitet. Heldigvis er der gode venner der kan hjælpe. Og man skal ikke fortvivle. Når først man ar handlet på ting føler man en vis tilfredsstillelse. Man kan jo ikke løse alt, men man kan forsøge at gøre det så godt man kan. Du vil kaste dig ind i det – og selvom du måske søndag ikke er helt tilfreds, så vil du give dig selv den kredit, at du trods alt gjorde hvad du kunne. Det er også godt at hjælpe andre i nødens stund.

Ugens horoskop vægt uge 15

Du bliver lullet lidt i søvn af de stille dage. Arbejde byder ikke op til de store udfordringer og du prøver ikke ar gøre det sværere end det er. Det føles godt at drive lidt med strømmen og bruge sine energier hjemme. Der bliver flirtet med partneren for der er masser af energi der skal ud. Det er rart at give sig hen og der er lagt op til sjove oplevelser med familie eller venner sidst på ugen. Økonomien er bundsolid i denne uge og det skal fejres. God mad skal nydes i godt selskab. Det er glæden ved at give og vise overskud, der præger ugen.

Ugens horoskop skorpion uge 15

Du føler dig under pres. Fra arbejdet synes du ikke der er rimelighed i tingene og dårligt behandlet. Og det er ikke kun dig der står for skud. Nogen må sige noget – og du er klar til at gå forrest. Der mangler bare lige dråben der får det hele til at flyde over. Forventning bliver lidt en fuser for der sker uventede ting i løbet af ugen der tager dit fokus væk fra arbejde. Familie står dig nær i slutningen af ugen der byder på romantik fra uventet hold. Det er i sandhed et uge med tumult og temperament. Det er spansk vin og tapas – et festfyrværkeri – og ikke kedeligt.

Ugens horoskop skytte uge 15

Økonomien er lidt stram for tiden og ugen giver anledning til bekymringer for fremtiden. Der er dog ikke noget at bekymre sig om, hvilket giver anledning til lidt feststemning meget sent i ugen. En uventet invitation og lille gevinst giver personlig glæde i dit liv. Der er nogen der tænker på dig. Du har en ukendt skytsengel – selvom du har mere end en anelse om hvem der forkæler dig lidt på afstand. Du har en beundrer på klassisk vis. Giv dig lidt hen og ugen vil være belyst med romantik og eventyr.

Ugens horoskop stenbug uge 15

Ugen vil starte langsomt op. En stille og søvnig mandag og tirsdag med eftermiddage foran TV og computer vil føre til nye tanker og ideer og hurtigt vil rastløsheden indfinde sig. Du bliver hurtigt træt af ikke at lave noget og inden længe er du i fuld gang. Du kommer ikke rigtigt til at mærke weekendens komme, for når først dit projekt er i gang – har du slet ikke lyst til at stoppe. Der vil være gode muligheder for kærlighed sidst på ugen for stjernerne står godt for dig.

Ugens horoskop vandmand uge 15

Det bliver lidt af flyvende start, når du mandag morgen vågner og mærker energien i hele kroppen. Der er ikke nogen grund til at ligge på den lade side. Tværtimod er den kreative og spontane

Ugens horoskop fisk uge 15

ser, der bare lægger op til at komme ud – sol eller regn er ligegyldigt. Bare der er mennesker og impulser. I starten af weekenden er der lagt op til store ting, men søndagen kan godt blive flad foran fjernsynet. Gå all in

>>Få lagt dit personlige horoskop her<<

Mere info om ugens horoskop

Ugens horoskop bliver hver uge udarbejdet så du kan få dit daglige stjerneskud og astrologiske tegn ind i dit hverdags liv. Du kan også læse en masse om dagens horoskop her, fordi det bare er spændende at få de input i livet som gør at du kan få viden. Lige meget om du er skorpion eller skytte, vandmand eller vædder, så har vi tegnene der tæller. 

Og vil du vide mere om dig selv og dine potentialer, så læs om tarotkort her eller clairvoyance her. Der er masser du kan gå på opdagelse i her. Det er ikke bare information, men mysterier du selv kan komme med dine egne teorier om. Det er måder du kan komme i kontakt med det okkulte og ukendte. Det er mysterier til hverdag og fest. Her finder du alt om kendte medier og gamle kendinge som Nostradamus, hvis liv var en rejse i fortiden, nutiden og fremtiden.