Ugens Horoskop – Læs dit ugens horoskop gratis her

Ugens horoskop hvorfor har vi egentligt ugens horoskoper, når du kan følge med fra dag til dag. Ugehoroskoper er en ekstra service for de mange som ikke kan få nok – og som gerne vil planlægge deres tid med hensyn til stjernetegn og horoskop. Vi har gjort os umage med, at du kan føle dig hjemme på siden. Det er altså vigtigt for os at give dig flest mulige informationer om din ugentlige økonomi, således at du kan planlægge om det skal være havregrød eller røde bøffer fredag aften. Om der er råd til weekendturen til Lübeck eller om du bare skal tage en tur rundt om søen eller haven. 

Men ugen byder jo på mere end bare økonomi. Kærligheden er det vigtigste i livet. Hvad enten du jagter den eller skal vedligeholde den. Det er kunsten at give – og tage. Er du i det romanstiske hjørne kan du konsultere stjernetegn og ugehoroskop. Skal du ud eller skal du blive hjemme. 

>>Få lagt dit personlige horoskop her<<

Hvor præcist er ugehoroskoper?

Der er ingen tvivl om at uanset alder, så er det i slutningen af ugen, når arbejdsugen klinger af og muligheden for at nyde friheden sammen med nogen melder sig. Her kan man så nogengange læse, at selvom man indeni føler sig klar – så står stjernerne ikke optimalt. Her er rådet at et ugehoroskop aldrig vil være 100 procent sikker. Og hvorfor ikke. Og hvorfor så læse og konsultere dem. Jo for der er ingen tvivl om at stjernerne påvirker os, så er vi afhængige af andre ting som hvor man er født og hvornår. Derfor kan man godt byde sin skæbne trods – eller sagt med andre ord. Søg lykken. En chance skal gribes og der skal handles, når kærligeheden skal i hus. Man finder sjældent sin soulmate medens man støvsuger eller på biblioteket.

Gå med den optimistiske brille på. Læs dine muligheder – skid på begrænsningerne. Spring ud på tusinde favne. Her gør vi os umage med at fokusere på netop de muligheder som netop dit ugehoroskop byder på. Derfor er det netop godt at se på vores sider. Gå på opdagelse i hvad ugen bringer. Det er sjovere at læse om mulighederne i dit eget og dine nærmestes liv – i stedet for de rige og kendte. I hvert fald en gang i mellem. 

Læser alle ugehoroskoper

Man kan sige meget om ugehoroskoper eller stjernetegn som løven og skytten. Men een ting er sikkert, det er noget som appelerer til unge som ældre og ikke mindst midaldrende mænd som kvinder. For vi søger alle viden om vores liv. Vi søger informationer som kan guide os. For der er ikke mange fyrtårne tilbage. Politikere er fyldt med varm luft og løfter vi aldrig ved bliver indfriet. De unge ser og tror på at der er mere mellem himmel og jord – og de ældre ved det. Selv de inkarnerede videnskabsfolk ved at det ikke er alt der kan måles og vejes. Der er et usikkerhedsmoment. Der er ting så små at de ikke kan måles – men alligevel har en effekt. Lidt som tyngdekraften der virker på os alle. Selvom vi ikke kan se den.  

Lidt informationer om hver uge horoskop

Vi indsamler altid den nyeste viden og vores horoskoper er altid opdaterede med det sidste nye. Det er ikke kun det ugentlige horoskop, der opdateres. Det er også den store artikel database, som løbende bliver opdateret med artikler om det okkulte, om de store mysterier i verden – og meget meget mere. Få din daglige dosis dags horoskoper. Orienter dig i ugehoroskopet for overblikkets skyld. Fordyb dig i Nostradamus liv og levned. Og husk at holde fødderne på jorden og samtidig have et åbent sind.

Ugens horoskop vædder uge 49

En uge står for døren og du har næsten allerede givet op inden den er i gang. Der er så meget foran dig og du har mest lyst til at løbe væk. På kærligheds side oplever du intet modspil, selvom du søger det og på arbejde er der allerede masser. Du synes folk kræver mere af dig end du kan bære. Men fra først på ugen er der god energi. Der er håb fra dag 1. En åbning på arbejde baner vejen for god snak hjemme. Det er godt at åbne op – uanset hvem der starter.

Ugens horoskop tyr uge 49

Du har ikke lyst til at stikke hovedet frem. Lav profil kendetegner en uge, der langsomt vil drive over. Der er ingen energi til andet end sofa, kaffe og TV. Og lad dig for en sjælden gangs skyld forføre af dovenskaben. Hvornår har du sidst ladet dig opsluge af en god serie på TV. Eller seriemaraton. Nyd tiden foran skærmen. Denne uge er på ingen måde spildt. Du lader batterierne op, mens omverdenen styrter af sted. Hvad er det der er så vigtigt tænker du.

Ugens horoskop tvilling uge 49

Det trækker op til stormvejr. Og man kan stå imod eller man kan sejle med. For der er god vind i sejlene. Bliver du stejl i modvind eller ser du muligheder. Der er i al fald optræk til enkonfrontation og du vil være tilbøjelig til at age den. God forberedelse og kontrol vil være godt. Man må ikke tabe hovedet. Sidst på ugen melder om opklaring eller afklaring. Arbejdsmæssigt har du ikke stort fokus. Lad det blive ved det. Det er ikke har hjertet brænder lige nu.

Ugens horoskop løve uge 49

Ugen bliver lidt hektisk med mange små ærinder. Både arbejdsmæssigt og i hjemmet kører det lidt på pumperne. Du føler at du giver mere end du får. Der er ikke megen balance – og op gennem ugen får du behov for luft. Sidst på ugen giver mulighed for et ses med nogen du har set i lang tid. Det er en åben mulighed du selv kan åbne op for – eller lukke ned for. Hvem ved måske vil de have mere af dig. En mulighed er nogle gange en også en risiko.

Ugens horoskop krebs uge 49

Med familien i centrum går du en hyggelig tid i møde. Med god tid hjemme sidst i ugen vil fælles oplevelser være i centrum for ny energi i familien. Nogle gange skal man kaste sig ud sammen i fælles aktiviteter der samler familiesammenholdet. Få luft under vingerne og lad være med at tænke over økonomien. Lad det gerne være den store del af familien samles. For din del vil det være anledning til at se livet fra en ny måde.

Ugens horoskop jomfru uge 49

Ugen byder på en masse nye ting, som du ikke har prøvet før. Både hvad angår kultur og tænkemåder. Der er bare andre måder at se tingene på og du vil synes det er en helt ny verden, der åbner sig. Ugen vil flyve af sted, for det er det der sker når man er åben får impulser. Derfor vil det hele føles som en leg – og lidt som en forlænget weekend, når du kaster dig ud på tusinde favne og lader dig forføre af nye vinde. Du bliver helt som forvandlet.

Ugens horoskop vægt uge 49

Der er ikke mange uger som denne. Det kan godt starte lidt lige på og hårdt med en ny opgave på arbejde eller nye udfordringer hjemme. For der er uro både ude og hjemme. Måske kan du blive lidt presset fra begge sider. For det kommer til at kræve al din opmærksomhed, for du får ikke lov til at slippe. Dette her bliver lidt af et projekt der også kommer til at optage din weekend. Og bare vent jo længere man kommer ind i noget jo mere spændende bliver det også. Der vil komme nyt liv i forholdet – og er du single er topper du på tiltrækning. Der er ikke noget som en dedikeret personlighed.

Ugens horoskop skorpion uge 49

Det er hamsterhjul med konstant løb fremad med hovedet mål mål, men uden at komme nogen vegne. Mandag tager tirsdag og onsdag sluger torsdag. Fredag bliver hurtigt overstået for weekenden bliver dit lille hvilested, hvor trangen til at komme væk fra det hele og ud af hjulet bliver en nødvendighed. Tag hellere mere end et time-out. Du kommer ingen vegne alligevel så prøv noget nyt. Hjemme er der ingen forståelse for dine planer væk fra det hele. Men du må bare væk.

Ugens horoskop skytte uge 49

Den står på parforhold og hygge den kommende uge. Det er romantik med musik i hverdagen og fest i weekenden. Det er tosomhed og kærlighed – og med dig som frontløber og initiativtager til det meste. Det vil inspirere – for man kan mærke når man er elsket og der er intet som fælles oplevelser og forkælelse i hverdagen. Allerede om tirsdagen har du energien til at forkæle. Overskuddet til at give. God mad og hyggelige aftener. Der bliver tyvstartet på weekenden. Hvem gider arbejde, når der er så god stemning. Det er hurtigt hjem efter arbejde.

Ugens horoskop stenbug uge 49

Ugen starter og slutter med et brag. Der kommer lidt af en overraskelse i starten af ugen og den vil give genlyd til søndag. Der vil være rolige øjeblikke i løbet af ugen, men det vil trods alt være præget af hektisk aktivitet. Heldigvis er der gode venner der kan hjælpe. Og man skal ikke fortvivle. Når først man ar handlet på ting føler man en vis tilfredsstillelse. Man kan jo ikke løse alt, men man kan forsøge at gøre det så godt man kan. Du vil kaste dig ind i det – og selvom du måske søndag ikke er helt tilfreds, så vil du give dig selv den kredit, at du trods alt gjorde hvad du kunne. Det er også godt at hjælpe andre i nødens stund.

Ugens horoskop vandmand uge 49

Du bliver lullet lidt i søvn af de stille dage. Arbejde byder ikke op til de store udfordringer og du prøver ikke ar gøre det sværere end det er. Det føles godt at drive lidt med strømmen og bruge sine energier hjemme. Der bliver flirtet med partneren for der er masser af energi der skal ud. Det er rart at give sig hen og der er lagt op til sjove oplevelser med familie eller venner sidst på ugen. Økonomien er bundsolid i denne uge og det skal fejres. God mad skal nydes i godt selskab. Det er glæden ved at give og vise overskud, der præger ugen.

Ugens horoskop fisk uge 49

Du føler dig under pres. Fra arbejdet synes du ikke der er rimelighed i tingene og dårligt behandlet. Og det er ikke kun dig der står for skud. Nogen må sige noget – og du er klar til at gå forrest. Der mangler bare lige dråben der får det hele til at flyde over. Forventning bliver lidt en fuser for der sker uventede ting i løbet af ugen der tager dit fokus væk fra arbejde. Familie står dig nær i slutningen af ugen der byder på romantik fra uventet hold. Det er i sandhed et uge med tumult og temperament. Det er spansk vin og tapas – et festfyrværkeri – og ikke kedeligt.

>>Få lagt dit personlige horoskop her<<

Mere info om ugens horoskop

Ugens horoskop bliver hver uge udarbejdet så du kan få dit daglige stjerneskud og astrologiske tegn ind i dit hverdags liv. Du kan også læse en masse om dagens horoskop her, fordi det bare er spændende at få de input i livet som gør at du kan få viden. Lige meget om du er skorpion eller skytte, vandmand eller vædder, så har vi tegnene der tæller. 

Og vil du vide mere om dig selv og dine potentialer, så læs om tarotkort her eller clairvoyance her. Der er masser du kan gå på opdagelse i her. Det er ikke bare information, men mysterier du selv kan komme med dine egne teorier om. Det er måder du kan komme i kontakt med det okkulte og ukendte. Det er mysterier til hverdag og fest. Her finder du alt om kendte medier og gamle kendinge som Nostradamus, hvis liv var en rejse i fortiden, nutiden og fremtiden.