Hjem / Ugens Horoskop

Ugens Horoskop

Ugens horoskop hvorfor har vi egentligt ugens horoskoper, når du kan følge med fra dag til dag. Ugehoroskoper er en ekstra service for de mange som ikke kan få nok – og som gerne vil planlægge deres tid med hensyn til stjernetegn og horoskop. Vi har gjort os umage med, at du kan føle dig hjemme på siden. Det er altså vigtigt for os at give dig flest mulige informationer om din ugentlige økonomi, således at du kan planlægge om det skal være havregrød eller røde bøffer fredag aften. Om der er råd til weekendturen til Lübeck eller om du bare skal tage en tur rundt om søen eller haven. 

Men ugen byder jo på mere end bare økonomi. Kærligheden er det vigtigste i livet. Hvad enten du jagter den eller skal vedligeholde den. Det er kunsten at give – og tage. Er du i det romanstiske hjørne kan du konsultere stjernetegn og ugehoroskop. Skal du ud eller skal du blive hjemme. 

Hvor præcist er ugehoroskoper?

Der er ingen tvivl om at uanset alder, så er det i slutningen af ugen, når arbejdsugen klinger af og muligheden for at nyde friheden sammen med nogen melder sig. Her kan man så nogengange læse, at selvom man indeni føler sig klar – så står stjernerne ikke optimalt. Her er rådet at et ugehoroskop aldrig vil være 100 procent sikker. Og hvorfor ikke. Og hvorfor så læse og konsultere dem. Jo for der er ingen tvivl om at stjernerne påvirker os, så er vi afhængige af andre ting som hvor man er født og hvornår. Derfor kan man godt byde sin skæbne trods – eller sagt med andre ord. Søg lykken. En chance skal gribes og der skal handles, når kærligeheden skal i hus. Man finder sjældent sin soulmate medens man støvsuger eller på biblioteket.

Gå med den optimistiske brille på. Læs dine muligheder – skid på begrænsningerne. Spring ud på tusinde favne. Her gør vi os umage med at fokusere på netop de muligheder som netop dit ugehoroskop byder på. Derfor er det netop godt at se på vores sider. Gå på opdagelse i hvad ugen bringer. Det er sjovere at læse om mulighederne i dit eget og dine nærmestes liv – i stedet for de rige og kendte. I hvert fald en gang i mellem. 

Læser alle ugehoroskoper

Man kan sige meget om ugehoroskoper eller stjernetegn som løven og skytten. Men een ting er sikkert, det er noget som appelerer til unge som ældre og ikke mindst midaldrende mænd som kvinder. For vi søger alle viden om vores liv. Vi søger informationer som kan guide os. For der er ikke mange fyrtårne tilbage. Politikere er fyldt med varm luft og løfter vi aldrig ved bliver indfriet. De unge ser og tror på at der er mere mellem himmel og jord – og de ældre ved det. Selv de inkarnerede videnskabsfolk ved at det ikke er alt der kan måles og vejes. Der er et usikkerhedsmoment. Der er ting så små at de ikke kan måles – men alligevel har en effekt. Lidt som tyngdekraften der virker på os alle. Selvom vi ikke kan se den.  

Lidt informationer om hver uge horoskop

Vi indsamler altid den nyeste viden og vores horoskoper er altid opdaterede med det sidste nye. Det er ikke kun det ugentlige horoskop, der opdateres. Det er også den store artikel database, som løbende bliver opdateret med artikler om det okkulte, om de store mysterier i verden – og meget meget mere. Få din daglige dosis dags horoskoper. Orienter dig i ugehoroskopet for overblikkets skyld. Fordyb dig i Nostradamus liv og levned. Og husk at holde fødderne på jorden og samtidig have et åbent sind.

Ugens horoskop vædder uge 14

Du mener dit og de andre mener deres. Det er en uge der byder på en masse små og store konflikter – ude som hjemme. Du er stædig og holder på dit hele vejen. Det er nemlig dig der har ret. Mandag er der lagt op til blid brise fra nord – og fredag er det stiv kuling og modvind på alle veje. En weekend lidt væk fra det hele løsner op for noget. Det kræver lidt plads – og tålmodighed at se tingene fra andres side. Søndag vil ikke bringe afklaring, men forsoning er i sigte. Dt arbejde irriterer dig.

Ugens horoskop tyr uge 14

Du bliver udfordret på din ordenssans når arbejdet kalder. Det har lignet en rodebutik, men nu kommer konfrontationen. Men du føler du har styr på det. Men det er ikke altid det som du føler der er det der tæller. Det er ikke alle detaljer du ville gå op i, som andre gør. Hjemme er der glæde over din rolige facon. Du kan li den du er og ugen er god for familielivet. En weekend hjemme med alle vil være salve for sjælen. Det er her i familiens skød, du føler dit hjerte ligger.

Ugens horoskop tvilling uge 14

Det er lidt trægt, og parforholdet eller forholdet til dine nærmeste er præget af distance – synes du selv. Du kan godt føle dig lidt fremmedgjort i løbet af ugen, der byder på små fristelser. En tur på indkøb kan hurtigt blive en større oplevelse, der kan være værd at forfølge. Det kan kræve lidt tålmodighed at være sammen med dig for du er selv lidt distanceret og drømmende. Du er lidt svævende og sidst på ugen kan det godt få konsekvenser. Nogle tæt på dig vil nok gerne have konkrete svar.

Ugens horoskop løve uge 14

Din uge er en opvisning i umuligheder. Først på ugen er du udfordret uden du ved det. Det vil give lidt skurren i ørerne, når du uopfordret siger din mening – men sådan er du jo også. Derfor vil det midt i ugen give anledning til et større skænderi – eller meningsudveksling. Skulle det udeblive er det ikke gået over for der er nogen du har trådt over tæerne. Sidst på ugen vil dit udadvendte jeg blive udfordret. Nogen gange skal man tie stille, hvis man ikke har noget pænt at sige.

Ugens horoskop krebs uge 14

En uge står for døren og du har næsten allerede givet op inden den er i gang. Der er så meget foran dig og du har mest lyst til at løbe væk. På kærligheds side oplever du intet modspil, selvom du søger det og på arbejde er der allerede masser. Du synes folk kræver mere af dig end du kan bære. Men fra først på ugen er der god energi. Der er håb fra dag 1. En åbning på arbejde baner vejen for god snak hjemme. Det er godt at åbne op – uanset hvem der starter.

Ugens horoskop jomfru uge 14

Man bliver kun rig hvis man en gang i mellem springer ud i det. Det behøver ikke være store spring, men bare at man gør noget i stedet for at drømme. Det er ellers det du gør mest, men en gang i mellem så tager du fat og handler. Sådan bliver ugen der vil byde på spændende muligheder, der er lige til at plukke, hvis du tør. En appelsin i turbanen skal jo stadig skrælles – og nydes for at være en gevinst. Gør dig selv glad og gær det uventede. Lykke tilsmiler den kække bi.

Ugens horoskop vægt uge 14

Den står på parforhold og hygge den kommende uge. Det er romantik med musik i hverdagen og fest i weekenden. Det er tosomhed og kærlighed – og med dig som frontløber og initiativtager til det meste. Det vil inspirere – for man kan mærke når man er elsket og der er intet som fælles oplevelser og forkælelse i hverdagen. Allerede om tirsdagen har du energien til at forkæle. Overskuddet til at give. God mad og hyggelige aftener. Der bliver tyvstartet på weekenden. Hvem gider arbejde, når der er så god stemning. Det er hurtigt hjem efter arbejde.

Ugens horoskop skorpion uge 14

Ugen starter og slutter med et brag. Der kommer lidt af en overraskelse i starten af ugen og den vil give genlyd til søndag. Der vil være rolige øjeblikke i løbet af ugen, men det vil trods alt være præget af hektisk aktivitet. Heldigvis er der gode venner der kan hjælpe. Og man skal ikke fortvivle. Når først man ar handlet på ting føler man en vis tilfredsstillelse. Man kan jo ikke løse alt, men man kan forsøge at gøre det så godt man kan. Du vil kaste dig ind i det – og selvom du måske søndag ikke er helt tilfreds, så vil du give dig selv den kredit, at du trods alt gjorde hvad du kunne. Det er også godt at hjælpe andre i nødens stund.

Ugens horoskop skytte uge 14

Du føler dig under pres. Fra arbejdet synes du ikke der er rimelighed i tingene og dårligt behandlet. Og det er ikke kun dig der står for skud. Nogen må sige noget – og du er klar til at gå forrest. Der mangler bare lige dråben der får det hele til at flyde over. Forventning bliver lidt en fuser for der sker uventede ting i løbet af ugen der tager dit fokus væk fra arbejde. Familie står dig nær i slutningen af ugen der byder på romantik fra uventet hold. Det er i sandhed et uge med tumult og temperament. Det er spansk vin og tapas – et festfyrværkeri – og ikke kedeligt.

Ugens horoskop stenbug uge 14

Du har slet ikke lyst til at blande dig, men selv tavshed er tale. Sådan starter ugen da du vælger ikke gøre som du plejer. Bristede forventninger er svære at hele. Men du kan kun vente på det går over. Du har vitterligt ikke gjort noget. Du vil ikke lade dig suge ind i diskussioner for du er slet ikke optaget af de små dagligdags ting. Du er i en drømmeverden og ugen bliver med hovedet i skyerne. Det er rart at drømme sig lidt væk fra det hele og ikke lade sig bide på af de små ting i livet. Drømme om fremtiden kulminerer i weekenden. Tid med venner er i fokus hele ugen.

Ugens horoskop vandmand uge 14

Økonomien er lidt stram for tiden og ugen giver anledning til bekymringer for fremtiden. Der er dog ikke noget at bekymre sig om, hvilket giver anledning til lidt feststemning meget sent i ugen. En uventet invitation og lille gevinst giver personlig glæde i dit liv. Der er nogen der tænker på dig. Du har en ukendt skytsengel – selvom du har mere end en anelse om hvem der forkæler dig lidt på afstand. Du har en beundrer på klassisk vis. Giv dig lidt hen og ugen vil være belyst med romantik og eventyr.

Ugens horoskop fisk uge 14

Ugen vil starte langsomt op. En stille og søvnig mandag og tirsdag med eftermiddage foran TV og computer vil føre til nye tanker og ideer og hurtigt vil rastløsheden indfinde sig. Du bliver hurtigt træt af ikke at lave noget og inden længe er du i fuld gang. Du kommer ikke rigtigt til at mærke weekendens komme, for når først dit projekt er i gang – har du slet ikke lyst til at stoppe. Der vil være gode muligheder for kærlighed sidst på ugen for stjernerne står godt for dig.

Læs også dagens horoskop

Mere info om ugens horoskop

Ugens horoskop bliver hver uge udarbejdet så du kan få dit daglige stjerneskud og astrologiske tegn ind i dit hverdags liv. Du kan også læse en masse om dagens horoskop her, fordi det bare er spændende at få de input i livet som gør at du kan få viden. Lige meget om du er skorpion eller skytte, vandmand eller vædder, så har vi tegnene der tæller. 

Og vil du vide mere om dig selv og dine potentialer, så læs om tarotkort her eller clairvoyance her. Der er masser du kan gå på opdagelse i her. Det er ikke bare information, men mysterier du selv kan komme med dine egne teorier om. Det er måder du kan komme i kontakt med det okkulte og ukendte. Det er mysterier til hverdag og fest. Her finder du alt om kendte medier og gamle kendinge som Nostradamus, hvis liv var en rejse i fortiden, nutiden og fremtiden.  

Ugens Horoskop
5 (100%) 5 votes