Stjernetegn Vædderen – Sådan er Vædderen

Stjernetegn Vædderen – 20. marts – 19. april

>>Få lagt dit personlige horoskop her<<

Nu kommer vi til det tredje stjernetegn. Denne gang handler det om vædderen, der er styret af planeten Mars.

Vædderen er hovedmenneske, maskulin og logisk rationel. Her finder vi konkurrencemennesker på godt og ondt. Det er typisk lederegenskaber eller i al fald folk der vil sætte sit aftryk på en aftale. Både i parforholdet og på arbejdet. Det er fremad i karrieren og der er store krav til sin partner. Det er typisk en person med charme og gennemslagskraft. Det er også et ildtegn med den energi og entusiasme der ligger i det.

Ikke overraskende har vædderen sin tilknytning til hjernen og hovedet – hvilket kan gøre at vædderen i situationer kan virke kold.

Det gælder om at komme først og vindermentaliteten er udpræget hos typiske væddere. Her er der altid handling bag ordene – der er sjældent plads til meninger baseret på andet end logik.

Vædderen kan også virke utålmodig og fungerer bedst med kortsigtede hurtigt opnåede mål og målsætninger og med udtalt fokus på resultatet. Det er ofte en enspænder, der gerne går solo og som skal være opmærksom på at i holdsammenhænge at få alle med – og ikke mindst også tilgodese andres behov og forventninger.

Læs også vædderens dagshoroskop