Astrologi – findes svaret i stjernerne

Vi taler tit om at astrologi som en gammel videnskab. Hvor kommer stjernetegn som Løven eller Skytten mon fra? Hvilke tegn er ildtegn og hvilke er vandtegn? Hvordan og hvor kommer al den viden om den menneskelige natur fra?

Svarene finder du her på disse sider, hvor du også kan læse dagens horoskop, ugens horoskop og meget mere om livet mellem jord og himmel.

Fundamentet eller den søgen efter svar i stjernerne er meget, meget ældre. Lige siden de første mennesker gik rundt på den afrikanske savanne har de kigget op. De har fulgt Solens vej over himlen og undret sig over månens tiltagende og aftagende størrelse. Alt gik i ring. Årstiderne hvor vinter fulgte efterår og sommer fulgte sommer. Livets op- og nedture. Det er ikke svært at forestille tanken om at livet går i ring – og at nogle ting gentager sig.

Mønstret i stjernerne

Vi er født til at se og finde mønstre. Både i den menneskelige natur, som i visueller tegn. Sådan er skriftsproget, tal og tegninger er opstået på den måde. Men i den tidlige tid, før tegninger og bøger så blev der kigget op på det store lærred. Her blev det klart at der var tydelige mønstre – og de gentog sig.

Det er således naturligt at vi kigger op for at få svar.

De første stjernetegn

Leder man efter mønstre der gentager sig. Så kan man roligt selv kigge op. Finder man ikke Karlsvognen skal det være fordi der er meget skyet. Orions bælte der strækker sig tydeligt over nattehimlen. Her finder du så Skytten, Vandmanden, Løven, Vægten og Krebsen finder du her. Du skal bare have en guide. De findes deroppe og har lyst i millioner af år. Mens de har udøvet deres indflydelse på alle levende væsener.

Men det var først da man begyndte at sætte tingene i system, at de første horoskoper kom til verden. Vise mænd – og kvinder med sans for det okkulte fandt elementer der gentog sig i den menneskelige natur. Udadvendt og indadvendt eller som Tvillingen lidt af begge dele. Frihedssøgende eller tryghedsnarkoman. Rejselysten eller bare blive i vante omgivelser. Letantændelig eller rolig som en Tyr, der lidt metaforisk græsser på engen. En ting kan vi i al fald nikke genkendende til – og det er at mennesker er født med nogle egenskaber. Om det ligger i generne alene – eller om der er mere, det kan du selv tage stilling til når du har været rundt på siderne her.

Gå på opdagelse med Nostradamus

Kig dig omkring og gå selv på opdagelse og tag selv stilling om du tror du horoskoper og det hinsides. Det ekstraordinære og almindelige. Er gentagelserne i hverdagen bare tilfældige eller er der noget om snakken.

Det er dig der bestemmer – og har din egen mening. God fornøjelse i den spændende og anderledes verden, hvor der er højt til loftet og plads til mere end de trivielle ting. Du finder ALT om mystikkens verden her. Og selv om du ikke tror på det hele, så er det i al fald spændende læsning som du selv kan komme med teorier til. Fly der forsvinder i Bermuda trekanten. Nostradamus der spår om fremtiden og meget mere.