De fem bedste mobil sporingsprogrammer

Det er ikke uvant for nogen at have en uro i maven, der giver lyst til at spore en andens mobil. Vi har snakket med utallige mennesker, der savner at vide, hvor man skal kigge hen, når man skal finde det bedste program til at tracke mobiler. Derfor har vi lavet en udførlig guide af de fem bedste programmer til sporing af mobil på markedet.

Hvordan finder man den rigtige app?

Der er flere ting, man skal tænke på, når man skal finde det rigtige program til at spore en andens mobil. Hvilke funktioner har du brug for, til det du gerne vil bruge appen til?

Det kan eksempelvis være pris, hvilke typer enheder skal den være kompatibel med, er der gratis prøveperiode, er det nødvendigt, at den er skjult for den person, du vil spore og meget andet. Årsagerne til at bruge et mobil overvågning app kan være mange.

  • Du kan være bekymret over, hvor de befinder sig
  • Være bange for, at din kæreste er utro
  • Sørge for dine elskede er i sikkerhed

Vi har givet os i kast med at undersøge, hvad man skal vælge på markedet, når man vil tracke en mobil.

Top 5 apps vi kan anbefale

Om du skal bruge en mobil tracker, tracke et telefonnummer eller noget helt tredje, så er der mange bud på markedet. Det er svært at finde ud af, hvad man skal vælge. Derfor har vi fundet fem apps, hvor vi især kan anbefale de to første.

mSpy

mSpy er toppen af poppen, når det kommer til at tracke mobiler. De har flere fuldstændig geniale funktioner. Appen giver dig adgang til at tjekke personens sociale medier. Du kan også benytte mobiltrackerens GPS-funktion til at finde ud af, hvor de er henne og endda se alt, hvad de skriver på deres telefon.

Eyezy

Eyezy er ligesom mSpy en fremragende løsning, hvis du vil have den fulde oplevelse, når du spore en andens mobil. Du kan se GPS-lokation, du kan se deres beskeder og oveni købet deres slettede beskeder. Så kan du også optage deres skærm og følge med i alt, de har skrevet. Eyezy har selvfølgelig også en telefonnummer tracker, så man kan se, hvem de ringer til.

Snoopza

Snoopza er et okay alternativ til de to andre store spillere på markedet. Denne app giver en primitiv oplevelse, men alligevel chancen for at følge med i den anden persons beskeder.

Hoverwatch

Hoverwatch ligger i samme underkategori som Snoopza. Det giver ikke det totale indblik, men hvis man kan tage til takke med det næstbedste, er det en god løsning. Priserne kan dog godt skræmme folk væk, når det blot er et okay alternativ.

XNSPY

Endnu en gang kan vi ikke prale af at have en app, der kan måle sig med mSpy og Eyezy, men den fortjener at blive omtalt. Det er en udmærket app til dig, der ikke har brug for det hele. Den har selvfølgelig de mest basale funktioner.

Spor en andens telefon i sikkerhed

Nu burde du være klædt godt på til at vide, hvordan man bedst skal bære sig ad med at tracke mobilnumre og spore telefoner, hvor vores klare anbefaling ligger på mSpy og Eyezy.

Det er apps, der giver dig, alt du har brug for, så du igen kan slå koldt vand i årerne og sikre dig, at dem omkring dig har det godt og opfører sig ordentligt.