Det fortæller stjernerne dig ikke

I gennem tusindvis af år har mennesket været fascineret af stjernerne. Sømænd har navigeret efter dem, ja fuglene gør det stadig, og stjernerne kan fortælle os om os selv og måske guide os til, hvordan vi endnu bedre kan leve vores liv.

Ud fra vores fødselsdag og tidspunkt kan stjernerne fortælle os om karaktertræk, der knytter sig til lige præcis dette, og derfor ser man også, at folk der er født indenfor de samme intervaller og altså har de samme stjernetegn ofte har lighedspunkter, når det gælder personlighed. Selvom stjernerne kan gøre os klogere på rigtigt mange ting om os selv og andre, er der dog også ting, de ikke kan hjælpe med, og som man må søge råd om andre steder.

Hvilke aktier man skal købe

Som nævnt er der mange ting, stjernerne kan rådgive os om, men aktiehandel er desværre ikke en af dem, selvom det unægtelig kunne være smart. Er du i tvivl om, hvorvidt du skal købe Netflix aktier eller i stedet et selskab inden for medicinalindustrien eller måske minesektoren, kan du i stedet lytte til Millionærklubben eller måske søge information i de store avisers erhvervssektioner. Har du en faster eller et andet familiemedlem, der gennem længere tid har investeret i aktier, kan du også kontakte hende og høre, hvad hun mener, der er fremtid i, og hvad hun selv har i aktieskuffen.

Når man vil investere i aktier, er det vigtigt at understrege, at man selv skal lave sin research og altså ikke stole blindt på, hvad man læser på diverse sider med aktietips. Der kan sagtens være gode tips, men i sidste ende er man selv ansvarlig for sine handler.

Hvordan man finder kærligheden

Stjernerne har desværre heller ikke en sikker opskrift på, hvordan du finder kærligheden, men de kan gøre dig klogere på dig selv, og på hvem du passer sammen med. Når du ved det, kan du indsnævre feltet lidt, når du f.eks. søger på diverse datingplatforme. Måske vil nogen løbe skrigende bort, hvis du spørger om deres stjernetegn, men gør de ikke, får du en meget værdifuld viden, som du kan bruge i din søgen efter den eneste ene.

Hvordan du kan tage på i vægt

Mange mennesker døjer med undervægt og leder med lys og lygte efter en sikker måde, hvorpå de kan tage på i vægt og dernæst holde vægten. Heller ikke her er stjernerne til megen hjælp, og du er bedre tjent med at kontakte en diætist eller ernæringsekspert, hvis piskefløde, wienerbasser og chokoladebarer ikke hjælper.

Det er nu nok heller ikke vejen frem, og faktisk kan man godt tage på og samtidig spise sundt, således at man bevarer et godt helbred med et velfungerende hjerte-karsystem og ikke mindst reducerer risikoen for kræft, som desværre er blevet lidt af en folkesygdom, og som alle kender nogen, der er eller har været ramt af. Hos en diætist kan du få lagt en kostplan, som er skræddersyet til dig, og hvor du har større sikkerhed for succes end ved at spørge stjernerne.