Disse krystaller passer til dit stjernetegn

Interesserer du dig for astrologi, kan det være du bør tage et dyk dybere og bevæge dig ind i verdenen af krystaller. Astrologi og krystaller er tæt forbundet, og kan bidrage til at styrke dit stjernetegns egenskaber. Læs med, og bliv klogere på, hvilke krystaller der passer til dig.

Dit horoskop er sammensat af mange forskellige elementer der rækker langt ud over alene hvad din fødselsdato, tid og måned kan fortælle dig. Forskellige tegn og planeters placering har yderligere en indflydelse, hvorved at mennesker med et bestemt stjernetegn ikke vil opleve at møde præcis de samme udfordringer og gaver i livet. De overordnede karaktertræk ved de individuelle stjernetegn er dog nogle man kan arbejde med, og forbedre eller mindske ved brug af krystaller.

Vandtegn

Fisken, krebsen og skorpionen er alle vandtegn og karakteriseres ved at være meget intuitive og emotionelle. Personer tilhørende et af disse stjernetegn vil derfor kunne nyde gavn af krystallen citrin, der bidrager til at slippe bekymringer og sikre stabilitet og ro. De mange følelser kan nemt tage overhånd og her kan det yderligere være hjælpeligt med enten en jaspis krystal eller ametyst.

Lufttegn

Luftelementet repræsenteres af tvillingen, vægten og vandbæren der alle har til fælles, at være intellektuelle og retfærdighedssøgende. De er udadvendte og sociale, hvorved krystaller som sodalit og rosakvarts vil skabe en positiv effekt.

Jordtegn

Tyren, jomfruen og stenbukken er alle jordtegn med benene solidt placeret på jorden. Disse pålidelige og jordnære personer kan gøre brug af krystaller som pyrit og tigerøje der hjælper med at manifestere og skabe fornyet energi.

Ildtegn

Det sidste element ild, repræsenteres af vædderen, løven og skytten. Disse er spontane og reaktive med en selvsikker personlighed. Krystaller som amazonit og karneol kan være givende for denne type person, da de begge hjælper med at skabe en balance i tilværelsen.