Find ud af hvem du er som person

Når man ved at der findes noget mere mellem himmel og jord, så er det ikke ens betydende med at man ved præcis hvad det er. Er du sådan en person, der ikke helt kan placere hvad der er, men er overbevist om, at der er et eller andet, så er du ret sikkert også interesseret i at kende til stjernetegn.

De 12 stjernetegn som de fleste kender

Stjernetegn er overordnet set nogle måder, hvor på vi mennesker beskrives som personer. Når der siges overordnet set, så er det fordi der er mange flere end bare 1 sæt stjernetegn. Den vi nok mest kender til herhjemme i Danmark er de 12 stjernetegn.

De 12 stjernetegn er vædder, tyr, tvilling, krebs, løve, jomfru, vægt, skorpion, skytte, stenbuk, vandmand og fisken. For at finde ud af hvilket stjernetegn du er, skal du kende din fødselsdag. Det er nemlig din fødselsdag der fortæller dig, hvilket stjernetegn du er.

Ved alle stjernetegn, er der noget særligt der kendetegner dig. Nogle er så dygtige til alle stjernetegns kendetegn at de alene ved at kende dit sande jeg, vil kunne hvilket stjernetegn du er. Er du f.eks. meget ordentlig og kan du godt lide at der er system i tingene, så er det noget der især går igen for en jomfru.

Hvad du kan bruge stjernetegn til, er op til dig. For nogle giver det en bedre forståelse for vores forskelligheder hver især, mens for andre handler det mest om hvordan man bedst kan bruge de gode evner, der ligger latent i egen type.

Kinesiske stjernetegn og Human design

Som skrevet findes der flere stjernetegn. I Danmark er det hovedsageligt de 12 stjernetegn der bliver bestemt af vores fødselsdatoer, som vi går op i, men der er er også en del interesse i kinesiske stjernetegn, human design og mange flere.

Kinesisk stjernetegn er lidt anderledes bestemt end de 12 stjernetegn. Her går man kun ind og ser på hvad dit fødselsår er og ud fra dit fødselsår er du så et dyr. Der findes 12 dyr som er rotten, oksen, tigeren, haren, dragen, slangen, hesten, geden, aben, hanen, hunden og grisen.

Ligesom med de 12 stjernetegn vi kender meget godt, så er der også ved de kinesiske stjernetegn nogle bestemmelser for hvilken type du er, ud fra dit fødselsår. Er du f.eks. født i dragens år, så er du magtfuld og stærk. Der findes ingen drømme der er uopnåelige men man skal som drage også passe på ikke at blive for utålmodig og samtidig huske at det er okay at få hjælp fra andre.

Kigger man på human design, er det som sådan ikke noget med dyr at gøre, men der er nogle lige så tydelige personlighedstræk der bestemmes ud fra dit præcise fødselstidspunkt og sted. Med human design opdeles man kun i generatorer, manifesterende generatorer, projektører, reflektorer og manifester.