Horoskop for i dag

Dagens horoskop handler om sten og jord. Hvis du føler dig lidt nede, er det tid til at komme udenfor og få dine hænder snavsede. Brug lidt tid i naturen, og tillad dig selv at forbinde dig med den fysiske verden omkring dig. Dette vil hjælpe med at jorde dig og give dig en følelse af stabilitet. Hvis du ikke kan komme udenfor, skal du blot bruge lidt tid på at meditere på jordens element. Visualiser dig selv omgivet af sten og jord her kan du tjekke nethandel, og lad dig mærke den naturlige verdens støttende energi.

I dag er også en god dag til at fokusere på dit helbred.

 Hvis du har tænkt dig at begynde at spise bedre eller træne mere, er dagen i dag, du skal begynde. Foretag små ændringer, som du kan holde dig til, og snart vil du se en forskel i dit generelle helbred og dit velvære. Vær opmærksom på din krop i dag, og giv dig selv den omsorg og opmærksomhed, du fortjener. Din krop vil takke dig for det!

 Din krop vil takke dig for det! sten og jord er nøgleord for dagen. Hvis du kan, så kom udenfor og nyd den friske luft. Hvis ikke, så brug et par øjeblikke til at værdsætte jordens element og alt det, det gør for os. Og til sidst, fokuser på dit helbred i dag – sind, krop og sjæl. Giv dig selv den