Hvordan håndterer stjernetegn stressede situationer? 

Der er stor forskel på de mange stjernetegns evne til at håndtere pressede situationer. Det er forskellige ting, der stresser dem og beroliger dem. Nogle kan bedst lide travlhed og stimuli, andre ro og fordybelse.  

Det kan for nogle være nemt at føle sig stressede eller overvældet af dagligdagen. Din evne til at håndtere travlhel og udfordringer afhænger i høj grad af dit stjernetegn. Det kommer i høj grad an på hvilket element, man er forbundet til. Ild- og lufttegn har typisk en meget højere barre for stress end mange jord- og vandtegn.  

Det er forskelligt, hvad som stresser, og hvordan man kan afhjælpe den stress. Nogle vil have godt af at lave noget aktivt, mens andre vil have mest gavn af at trække stikket for en stund. 

Overskud i økonomien 

Hvis man er stresset over sin økonomi, så kan det være svært at finde overblikket. Hvis man sidder med forskellige små, dyre lån, så hjælper det nogen at samle deres lån til et samlelån. Det betyder, at man optager et nyt og større lån for at betale de små lån ud. Det kan du læse mere om samlelån og indhente tilbud på Jubii.dk. 

Grunden til at et samlelån kan skabe overblik, er at man kun har en kreditor og en afdragsordning fremfor flere forskellige. Det kan være nemmere at få betalt til tiden, hvis man blot skal huske et beløb. Samtidig er det for nogen en måde at spare penge på renter, da renterne på et samlelån typisk er lavere end ved de små, dyre lån. Der er dog altid udgifter ved at optage et nyt lån, så man skal sikre sig, at det kan betale sig for ens specifikke økonomi. Sørg altid for at researche grundigt, hvis du overvejer at tage et lån.  

Niveauer af travlhed 

Der er nogle stjernetegn, som sjældent bliver stressede og som altid er i gang fx vædderen, tvillingen, skytten og løven. De kan godt lide at være travle, og vil typisk blive stressede af ikke at være det. Samtidig er der dog en grænse, og det er vigtigt, at de husker at lægge færre planer i perioder og sige nej til en aftale en gang i mellem.  

Andre stjernetegn har brug for væsentlig mere ro og vil hurtigt blive stressede, hvis kalenderen er for pakket. Tyren og krebsen har for eksempel brug for tryghed for at slappe af og vil typisk ønske at blive i hjemmet. Jomfruen, vandmanden og vægten har så mange tanker, at det eneste afstressende kan være at få ro på tankerne gennem fx meditation.  

Hvordan kobler man af? 

Nogle stjernetegn vil bedste koble af ved at være i gang fx ved at dyrke motion. Det er typisk ildtegn og lufttegn. Mens jordtegnene og vandtegn typisk vil skulle bruge mange timer alene for at kunne få kroppen ned i gear igen efter en stresset oplevelse. Selvom det handler om at finde den bedste måde at koble af for individet, så vil det altid være godt for alle stjernetegn at sætte sig ned en gang imellem.