Indret perfekt, når stjernerne står helt rigtigt

Der er nogle tidspunkter, der er bedre at indrette på en andre. Her kan du læse mere om, hvordan du kan indrette perfekt, og hvordan, når stjernerne står helt rigtigt.

Kom ind i et inspirationsflow

Det er nemlig først når stjernerne står perfekt i forhold til dit stjernetegn, eller din ascendent, at du kan komme ind i dit inspirationsflow. Når stjernerne påvirker dig i den helt rigtige retning, kan du måske føle at du får overskud til at lave de ting du gerne vil lave, og er i det kreative hjørne. I det kreative hjørne får man udrettet mange af de ting, der har ligget på vent de sidste mange måneder. Derfor kan det være en god ide at tjekke sit horoskop, og føle på, hvornår det er rigtigt at tage fat på store eller små forandringer i dit hjem. Måske er det netop forandring du trænger til?

Indret helt perfekt

Det er sjovt at indrette, og nogle gange er man bare i det helt rigtige flow, for at tage fat på nogle af de lidt større opgaver i hjemmet, der kan udgøre en stor forskel. Hvis du for eksempel har behov for slibning af betongulv, så kan det være perfekt at gøre dette, når du føler du har inspirationen til det. Det kan gøre meget for dit guld at slibe beton, så det står som nyt og ser helt perfekt ud igen. Det kan måske også give yderligere inspiration til at tage fat på andre opgaver i dit hjem. Måske er det, der skal til, for at du kommer videre i din indretning?

Når stjernerne står som de skal, så er det på tide at rense lidt ud i dit hjem også. At slibe betongulv kan være det første trind i et renere, mere poleret hjem, men så er der andre ting, der står for tur. Det er måske på tide at tage fat på den hovedrengøring, du skulle ordne for flere måneder siden? Eller er det nu, du skal tage en oprydning i dit sengetøj og dine håndklæder, og investere i noget nyt?

Det er jo sådan, at vi til en vis grad bliver påvirket af de ting vi omgiver os med. Derfor kan man tilrettelægge sit hjem på en måde, der giver et spirituelt fristed at søge tilflugt i, når hverdagen bliver overvældende. Læg dine favoritkrystaller ud, og sørg for at de bliver en integreret og prominent del af din indretning.