Kom i gang med at spille tennis

Undersøgelser viser, at danskerne de sidste to år er blevet mindre aktive og altså dyrker mindre sport. Det skyldes i høj grad coronapandemien, hvor fitnesscentre har været lukket og holdsport aflyst. Eksperterne er bekymret for denne udvikling, og det bør vi også som borgere være. Hvis du går og drømmer om at spille tennis, så er det om at komme i gang, og det hjælper vi dig med her, så læs med og bliv klar til at komme i gang.

Et godt sted at starte, når man vil i gang med tennis er at læse om det og forsøge at forstå spillet. Det kan man gøre dels ved at se tenniskampe i fjernsynet men også ved at orientere sig om tennisnyheder på https://sportfokus.dk. Næste skridt er at melde sig ind i en tennisklub og så ellers gå i gang. Du kan gå i gang med researche på tennisklubber i dit område allerede i dag, så er du i gang.

En usund snackkultur

Grunden ti,l at flere eksperter er bekymret over de nye data, der altså viser en stigende inaktivitet hos danskerne, er, at det går ud over vores sundhed. Vi har brug for at bevæge os og få motion, og særligt i en tid, hvor man tilbringer meget tid hjemme, og dermed også har større tendens til at spise slik, kager og andet usundt.

Det er derfor at vigtigt at forsøge at opretholde et vist niveau af aktivitet og komme i gang igen, efter at centre og holdsport igen er tilgængeligt. Skulle der komme endnu en nedlukning, kan man lægge en plan for, hvordan man vil dyrke motion, for eksempel ved at gå en lang tur hver dag, løbe eller måske øve sin tennisteknik hjemme i haven op ad en mur. Selvom det måske ikke stod i stjernerne, at du skulle spille tennis, kan det altså alligevel være en mulighed.