Hjem / Dagens Horoskop / Krebsen

Krebsen

Dagens horoskop Krebsen – torsdag, 20 juni

Der er en verden til forskel på i går og i dag. Fra held til uheld. Hvad har du dog gjort for at fortjene dette. En ulykke kommer sjældent alene tænker du frygtsomt.
Del dit dagshoroskop..
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

 

Læs også ugens horoskop

Om dagens Horoskop – Krebsen

Krebse bliver nogle gange forvekslet med skorpioner. En hård skal der dækker over et blødt indre. Men hvor Skorpionen er mere udadvendt kan Krebsen godt lide sit eget selskab. Der er et behov for at lytte til den indre stemme. Der er nemlig en stærk og nænsomt tunet intuition, der på mange måder ligner Jomfruens. En fornemmelse for mere end det bare øjet ser og øret hører. Når man opfanger meget kan man hurtigt få for mange indtryk der skal fordøjes. Det gør Krebsene helst alene og i stilhed. 

De vil gerne den nære familie fremfor den store. Loyalitet er noget der gives – og tages for givet. Det er stærke venskaber, der bundet af stærke bånd. Tæt knyttet af den viden man får som et særligt lyttende væsen. 

Pas på for en Krebs kan sagtens have stærke følelser. Men holdes i skak af deres personlighed. Du har ikke lyst til at vække en Krebs vrede.