Hjem / Dagens Horoskop / Krebsen

Krebsen

Dagens horoskop Krebsen – lørdag, 11 juli

Du vil gerne have mere tid, og dagen giver plads til tid med dig selv og dine interesser. Det bliver en spændende dag med selvindsigt og fordybelse.

 

Læs også ugens horoskop

Om dagens Horoskop – Krebsen

Krebse bliver nogle gange forvekslet med skorpioner. En hård skal der dækker over et blødt indre. Men hvor Skorpionen er mere udadvendt kan Krebsen godt lide sit eget selskab. Der er et behov for at lytte til den indre stemme. Der er nemlig en stærk og nænsomt tunet intuition, der på mange måder ligner Jomfruens. En fornemmelse for mere end det bare øjet ser og øret hører. Når man opfanger meget kan man hurtigt få for mange indtryk der skal fordøjes. Det gør Krebsene helst alene og i stilhed. 

De vil gerne den nære familie fremfor den store. Loyalitet er noget der gives – og tages for givet. Det er stærke venskaber, der bundet af stærke bånd. Tæt knyttet af den viden man får som et særligt lyttende væsen. 

Pas på for en Krebs kan sagtens have stærke følelser. Men holdes i skak af deres personlighed. Du har ikke lyst til at vække en Krebs vrede.