Krebsen horoskop – Læs Dagens Horoskop for Krebsen

Dagens horoskop Krebsen – lørdag, 9 december

Du kan ikke overkomme det mindste på en dag hvor du intet når andet end de sædvanlige småting der bare skal laves – og ikke kan vente. Akut eller ej – alt er på hold.

>>Få lagt dit personlige horoskop her<<

Om dagens Horoskop – Krebsen

Krebsen horoskop - Læs Dagens Horoskop for Krebsen
Krebsen horoskop – Læs Dagens Horoskop for Krebsen

Krebse bliver nogle gange forvekslet med skorpioner. En hård skal der dækker over et blødt indre. Men hvor Skorpionen er mere udadvendt kan Krebsen godt lide sit eget selskab. Der er et behov for at lytte til den indre stemme. Der er nemlig en stærk og nænsomt tunet intuition, der på mange måder ligner Jomfruens. En fornemmelse for mere end det bare øjet ser og øret hører. Når man opfanger meget kan man hurtigt få for mange indtryk der skal fordøjes. Det gør Krebsene helst alene og i stilhed. 

De vil gerne den nære familie fremfor den store. Loyalitet er noget der gives – og tages for givet. Det er stærke venskaber, der bundet af stærke bånd. Tæt knyttet af den viden man får som et særligt lyttende væsen. 

Pas på for en Krebs kan sagtens have stærke følelser. Men holdes i skak af deres personlighed. Du har ikke lyst til at vække en Krebs vrede. 

>>Få lagt dit personlige horoskop her<<