økologisk vippeserum til den naturlige kvinde

Økologisk vippeserum til den naturlige kvinde

Er du typen der elsker idéen om naturlighed, men synes du samtidig at makeup og farvning af bryn og vipper ser skønt ud, så er der gode løsninger at hente med et økologisk serum der kan erstatte farve og makeup.

Giv styrke og volumen til dine vipper og bryn

Det trender at gå all in på det naturlige look og at stå ved hvordan man ser ud i en helt naturlig udgave, men det ændrer ikke på at vi stadig er mange der synes at det er flot når bryn og vipper er tegnet op eller gjort mere kontrastfulde.

Der er heldigvis gode råd til dig der helst ikke vil farve eller bruge makeup i det daglige men samtidig ikke vil ligne en der lige er stået op selvom klokken for længst har passeret tre om eftermiddagen, for med en god økologisk bryn og vippeserum kan du styrke dine egne hår til at se mere fyldige ud.

Undgå at ligne en syg person når du ikke bærer makeup

En bryn og vippeserum er en form for en booster til din hårvækst og vil for det første give vitaminboost til de allerede eksisterende hår, men samtidig vil dit serum også gå ind i de kommende hårsække og celler og sørge for en bedre ”madpakke” af næring til at give det helt rigtige udtryk.

Det er for de fleste personer flot med lange vipper og helst rigtig mange af dem og det er netop dette dit serum kan hjælpe dig på vej til at få. Du skal dog være opmærksom på at du med et godt serum ikke opnår det ønskede resultat med det samme, som hvis du f.eks. lægger makeup, men oftest er der ikke tale om måneder men nærmere uger før resultatet fra dit serum begynder at kunne ses selv med det blotte øje. Det er den perfekte måde at holde fast i det naturlige look uden at ligne en person der er syg eller lige er stået op.