Om mit stjernetegn

Horoskoper er vores passion. Sammen med den menneskelige psykologi og samspillet mellem mennesker danner de myriader af muligheder. Det er mulighederne der skal dyrkes. Derfor er denne side en guide til dig der tror på at der er mere end øjet ser. En guide der vejleder dig ud fra hvordan planeternes stilling kan give gunstige øjeblikke. En ting er dog altid sikkert. Dit stjernetegn og dit horoskop kan aldrig stå alene. Du skal selv handle på det. Hvad enten det er på jobbet eller en anden karriere, dit kærlighedsliv og kommende kæreste eller din økonomiske situation – så gælder der en ting. Lige meget hvor gunstige dine muligheder er, så skal du handle på dem.

Hvad siger dit stjernetegn historisk

Stjernetegn indeholder viden om handlemuligheder indenfor karriere, kærlighed og økonomi. Der er 12 stjernetegn og her kan du altid læse dagens horoskop, så du er fuldt opdateret. De astrologiske systemer kommer oprindeligt i området omkring Babylon De allerførste systemer kom tidligere end tusinde år før vor tid i det mytiske og sagnomspundne Babylonien som dengang var en stormagt og lå lige omkring det nuværende Iran og Irak. Dengang var det enkle varsler om – som man kender det fra Grækenlands ligeså spændende Orakler – at med planeten Venus det sted her, så var det dårligt for de royale og noget i den dur.

Man har meget enkle Horoskoper fra dengang som er temmelig fragmenterede. De siger for eksempel at planeterne Jupiter og Saturn står på en bestemt måde i forhold til hinanden og det kan være ugunstigt i en krigssituation, som der var en del af dengang i et Rige plaget af interne og eksterne magtkampe.

Det gamle horoskop

Større kulturer som i det gamle Græske rige med Alexander den Store fandt det sin form over en kort årrække i den egyptiske by Alexandria. Horoskopet var skabt, som et klart billede over det kaos og efterfølgende, som herskede på den tid. Fortolkningen havde udgangspunkt i blandt andet Pythagoras lære, hvor ulige tal stod for det stærke og maskuline og de lige tal for det svage og feminine. Når 2 planeter var 180 grader i forhold til hinanden, og kunne dele en cirkel i to dele blev det tolket negativt. Var afstanden derimod 120 grader og dermed en cirkel der kunne deles i tre var det positivt. Men med den arabiske indflydelse – og siden den vestlige kom der flere elementer ind. Og det vi kender som horoskoper kom tættere på som videnskaberne udviklede sig – og talte sit tydelige sprog.

Især da den psykologiske del kommer med, så er det blevet ekstra spændende. Vi er især optaget af den del. Altså dels at kan skal være aktiv – men også at man skal være åben – for muligheder som forhindringer.

Hvad kan du ellers finde om horoskoper

Vi har en kæmpe forkærlighed for alle former for horoskoper og ikke mindst alt det mystiske og ofrklarlige i vores hverdag. Vi forsøger hele tiden af følge op på alle de spændende områder der er. Vi holder os ikke kun til almindelige stjernetegn og horoskoper. Vi ser på det kinesiske også. Så ser vi på hvor stjernetegn kommer fra og du kan finde ud af hvad dit stjernetegn er. Der er sider om Atlantis og kendte clairvoyante som Nostradamus. Fællesnævneren for dem alle er stjernerne. Den længsel efter viden om det ukendte. Fremtiden står skrevet her. Find den før din nabo. Vær aktiv i din søgen. For heldet står den kække bi. På dit og mit-stjernetegn finder du muligheder og varsler, spænding og information. Det er alt det ukendte samlet et sted.