Personlighed gennem smykker

Et særligt smykke er mere end bare et smykke – mange traditioner har et smykke, som en del af et ritual. Ved barnedåben modtager den lille ofte et smykke, som blandt andet kan være med et motiv af barnets stjernetegn eller ved brylluppet, hvor ringene sættes på begge parters fingre. Ofte er der brugt meget tid og energi på at finde de rette smykker til de helt store begivenheder i livet og matcher det os bliver smykket en del af vores personlighed.

Håndlavede smykker i dansk design

Står du snart over for en stor begivenhed, hvor der forventes en elegant dresscode? Så kan du udover at være iført et fint sæt tøj til arrangementet investere i et smukt smykke – måske er det et par elegante øreringe eller en halskæde, som vil fuldende dit look – uanset hvilke smykke du vælger, som skal være med til at vise din personlighed, så giver det store udvalg af smukke håndlavede smykker dig en unik mulighed for at vælge det helt perfekte smykke.

Mange foretrækker smykker i dansk design og nikkelfri – det flotte, brede sortimentet består blandt andet af armbånd, halskæder, ringe og øreringe. Hvad end du er til det klassiske og tidløse eller de nye, moderne trends, så kan du helt sikkert finde et smykke, som passer til dig.

Forkæl hende du holder af

Måske skal din datter konfirmeres eller din barndoms veninde skal holde rund fødselsdag. Så kan du eksempelvis forkæle hende med en sand kærlighedsgave i form af et smykke – har din datter altid drømt om en halskæde kan du glæde hende med, at gaven fra dig er en halskæde I tager sammen ind og vælger. Du ved, at din veninde er til tidløse armbånd, så ved at vælge sådan et, har du lagt vægt på, at det skal passe til hende. Så er du sikker på, det vil vække glæde.

Din stil – dit smykke

Et smykke er en stor del af din personlighed hvad enten du er til et enkelt et eller flere – ofte er smykket også en lige så vigtig del af looket, som tøjet og skoene. En fin hverdags kjole kan med et bruges til en af sommerens fester tilsat smukke smykker. Du kan med dine smykker blandet andet fremstå feminin, stilfuld eller kvalitetsbevidst alt efter hvad du sammen sætter dem med af tøj og frisure – opsat hår og aflange øreringe kan give et helt andet udtryk end udslået hår og små øreringe.