Sådan lever du mere harmonisk med dine medmennesker

De fleste mennesker oplever at omgangen med andre mennesker til tider kan være udfordrende. Vi kommer i konflikter eller har svært ved at samarbejde med andre eller vi oplever, at vi ikke forstår andre og ikke føler os forstået. Her i artiklen ser vi nærmere på, hvilke faktorer, der kan være medvirkende til, at vi nogle gange går fejl af hinanden. 

Heldigvis er der også mennesker, vi næsten altid kommer godt ud af det med og arbejder godt sammen med, det må vi ikke glemme. Gennem hele livet kan du arbejde med dig selv, og gør du det, vil det hen ad vejen blive lettere og rarere at være dig og hvis du føler, du har svært ved at omgås andre mennesker, vil du også blive bedre til dette. Du kan selvfølgelig også vælge at opsøge en spåkone på f.eks. clairvoyant24.dk som måske kan give dig nogle tips til, hvad du kan gøre, hvis du har brug for et godt råd. 

Afkod hvilken type, dine medmennesker er 

Selvom mange vælger at opsøge en spåkone på ovennævnte side eller en af de mange andre, f.eks. synskonline.dk/clairvoyant kan det være en mere holdbar løsning at afprøve andre måder, f.eks. ved at omgå mennesker ud fra, hvilken type de er. 

Mange mennesker tror ikke på det, men sætter man sig ned og kortlægger, hvilke fællestræk ens venner, bekendte, familiemedlemmer og kolleger er, og er man bare lidt åben overfor astrologi, vil man opdage, at stjernetegnene spiller ind. Det kan være en meget værdifuld information for dig, når du finder ud af, hvilket stjernetegn f.eks. din nærmeste kollega er. Når du ved det, kan du læse om stjernetegnet og handle ud fra, hvad din research fortæller dig. Ofte forstår vi ikke, hvorfor folk er, som de er, før vi finder ud af, hvilket stjernetegn, de er. 

Nogle stjernetegn kan virke sværere at håndtere end andre. F.eks. kan nogle have svært ved at håndtere personer, der er født i Tyrens tegn, da tyre ofte er meget vedholdende og ikke helmer, før de har fået deres vilje. Sådan kan man komme til at føle, at man bliver tromlet over af tyre. Når først man er klar over, at f.eks. ens kollega eller chef er tyr, kan man arbejde ud fra denne information og på den måde forberede sig og bedre håndtere personen. 

På samme måde vil mange opleve, at personer født i Løvens tegn er en gave at være sammen med. Løver er ofte varme, venlige mennesker som vil en det godt og som det er let og dejligt at være sammen med. Man må dog ikke glemme, at ingen stjernetegn er bedre end andre, og at alle tegn rummer både positive træk og træk, som det kan være sværere at se positivt på. 

Intention 

En anden ting, du kan have i baghovedet, når du har svært ved at omgås andre mennesker, er at overveje hvad deres intention er. Selvom du følte, du blev kørt over eller behandlet dårligt, var det sjældent personens mening at gøre dig ondt. Ikke alle er lige gode til at sætte sig i modtagerens sted og overveje, hvordan budskabet bliver modtaget. Så er det, vi må være rummelige og acceptere, at vi alle er forskellige, og at andre mennesker sjældent ønsker at såre os, selvom det naturligvis sker. 

børn

Vær mod andre, som du ønsker, de skal være mod dig 

Den sidste ting, vi vil se på her, kan koges ned til en talemåde, som de fleste har hørt mange gange, men som ikke bliver mindre sand af den grund. Vær mod andre, som du ønsker at være mod dem. Bliver du selv glad, når en fremmed smiler til dig på gaden, så gør det også selv. Har du selv brug for, at nogen tager fat i dig og spørger dig, om du er OK, så gør det samme mod andre. Vi må selv være den forandring, vi ønsker at se i verden. Dette gælder i mange sammenhænge og altså også, i den måde vi omgås hinanden på. 

Selv om der de seneste årtier er kommet langt mere fokus på mobning kunne man ønske sig, at endnu flere børn havde ordene om at være mod andre, som man ønsker, de skal være mod en, i tankerne lidt oftere. Tænk hvis alle børn, ja ikke kun børn men også voksne, havde deres fokus på at gøre hinanden til den bedste version af dem selv i stedet for at træde hinanden ned. Så ville vi virkelig se en forandring i samfundet. Folk ville blomstre, være glade og nyde livet, og færre ville have brug for hjælp til at leve. På den måde ville samfundet spare penge og folk ville have det bedre. 

Der er altså flere aspekter, vi kan se på, når vi ønsker at leve mere harmonisk med vore medmennesker og måske føler os urolige for fremtiden. Hvis vi arbejder vi med os selv, er åbne for at vi alle er forskellige og gør vores bedste for at udvise omsorg, venlighed og samarbejdsvillighed overfor andre, er der gode betingelser for, at vi kan skabe en god fremtid for os selv og andre.