Stenbukken horoskop – Læs Dagens Horoskop for Stenbukken

Dagens horoskop Stenbukken – mandag, 2 oktober

Træthed plager dig på denne vigtige dag, hvor du bare skal yde og være på toppen. På arbejde skal du præstere og hjemme har du lovet at blive færdig. Det er op ad bakke.

>>Få lagt dit personlige horoskop her<<

Om dagens horoskop – Stenbukken

Stenbukken horoskop - Læs Dagens Horoskop for Stenbukken
Stenbukken horoskop – Læs Dagens Horoskop for Stenbukken

Har du brug for en til at planlægge noget. Det kan være alt fra dit bryllup eller forestående polterabend. Så kontakter du bare en Stenbuk. Medmindre ham eller hende du skal giftes med rent faktisk er født i Stenbukkens tegn. For så kan du bare læne dig tilbage og nyde at alt bliver sat system. For de elsker systemer – og kommer de ind og der ikke er styr på det – så bliver der helt sikkert. Det er lister og to-do sedler. Så du kan roligt tage en post-it med hjem i indkøbskurven.

Det er bare praktiske mennesker, som trives bedst med lidt ro – og MEGET orden. De kan godt forsvinde ind i en detalje, for sådan er det jo med detaljeorienterede mennesker. Djævlen er i detaljen vil de nok sige. Men nogle gange kan helheden godt forsvinde. Meningen med hvorfor de gør ting. Det har de brug for kærligt at få at vide. Omsorgen og følelserne løber ikke af med dem. De har begge fødder solidt plantet i jorden og det er meget godt. De skal anerkendes men uden at overdrive. Husk at Stenbukken sætter pris på din anerkendelse og er meget stolte af natur.

>>Få lagt dit personlige horoskop her<<