Stjernetegn på arbejdspladsen

Hver persons stjernetegn indeholder nogle generelle karaktertræk, der i store stræk gælder for langt de fleste, der er født inden for et givent stjernetegn. Vores stærkeste karaktertræk kan være utroligt attraktive for en arbejdsgiver at have indblik i, for det kan komme virksomheden til at gode, at finde den perfekte medarbejder med det rette temperament og de rette styrker til en stilling.

Der findes masser af virksomheder, der benytter sig af personlighedstest, når de ansætter folk, men vidste du, at der også er virksomheder, der bruger håndskriftsanalyse og stjernetegn inden de ansætter en ny medarbejder?

Stjernetegn på arbejdspladsen – hvem passer til hvad?

Alle stjernetegn har nogle styrker, en arbejdsgiver kan bruge til bestemte stillinger. Se her, hvad dit stjernetegns styrker er:

Vædder:

 • Vædderen er en fantastisk leder. Han knokler hårdt for at nå sine mål. Han er organiseret og struktureret og god til at gå forrest, men også god til at sætte andre i gang.

Tyr:

 • Tyren er arbejdsom, solid og en god empatisk leder. Han er loyal overfor sin arbejdsplads og bliver der helst i mange år. Han er ikke så god til de helt store forandringer og er tilfreds med tryghed i sin stilling.

Tvilling:

 • Tvillingens store styrke er de fantastiske kommunikationsevner, både i skrift og tale. Tvillingen er begavet og ikke så lidt snu og vil klare sig godt som en virksomheds ansigt ud ad til.

Krebs:

 • Krebsen er meget intuitiv og empatisk og klarer sig godt på en arbejdsplads, hvor de bløde værdier er i højsædet. Han er også stædig, og har han først sat sig et mål, vil han kæmpe for det.

Løve:

 • Med Løven har vi med et menneske at gøre, hvor lederstil er et spørgsmål om humør, og det er heldigvis sjældent andet end i top. Løven får det bedste frem i sine medarbejdere og arbejder også selv hårdt på at nå sine mål.

Jomfru:

 • Jomfruen er med sine analytiske evner og arbejdsomhed guld for enhver virksomhed. Hun er kritisk over for egne resultater og er kun tilfreds med det allerbedste.

Vægt:

 • Vægten er udadvendt og rigtig god til at netværke. Han er empatisk og retfærdig og er udpræget diplomatisk.

Skorpion:

 • Skorpionen er en lidenskabelig arbejdshest, der giver alt hvad han har i sig for sin virksomhed. Han er en stærk leder, der forventer meget af sine ansatte.

Skytte:

 • Skytten er den hurtige medarbejder, der er effektiv til fingerspidserne og altid klar til nye arbejdsopgaver. Han bruger sin humor på arbejdspladsen og er vellidt blandt sine kolleger.

Stenbuk:

 • I Stenbukken gemmer der sig en leder, der med stor empati og positivitet kan lede sit team i mål. Stenbukken er ikke én, der fører sig frem, men har sin styrke i overblik og en stærk ansvarsfølelse.

Vandmand:

 • Vandmanden er den store opfinder, der kommer med innovative løsninger. Han er original i sin tilgang til arbejdsopgaverne og ser med nye øjne på gamle og stive arbejdsgange.

Fisk:

 • Den dybt begavede Fisk arbejder fokuseret på sine opgaver og er lidt af en slider. Han arbejder helst alene i dyb koncentration, og afleverer ikke sit arbejde, før det er af højeste kvalitet.