Vandmanden horoskop – Læs Dagens Horoskop for Vandmanden

Dagens horoskop Vandmanden – mandag, 2 oktober

Der er ikke tid til at slappe af. Der er så meget at du skal nå at du slet ikke når at få et overblik. Det er godt hvis du får lavet en liste. Der er mange ting på to-do-listen.
>>Få lagt dit personlige horoskop her<<

Om dagens horoskop – Vandmanden

Vandmanden horoskop - Læs Dagens Horoskop for Vandmanden
Vandmanden horoskop – Læs Dagens Horoskop for Vandmanden

Vandmanden kender du som din udadvendte ven eller kæreste. Det kan også være den festlige onkel i familien, der altid bliver lidt længe til juleaften eller andre festlige lejligheder. For er der noget Vandmændene  er så er det udadvendte. Derfor har de typisk en lidt større vennekreds – enten i det virkelige liv eller på de sociale medier. De lever godt på So-me.

Det er især lidt som Fisken – det spontane men også med en skyggeside nemlig det overfladiske. Det skyldes især at vandmanden er maskulin i sit udtryk og selvom det kan virke lidt ulogisk er de ofte gode formidlere. Det skyldes især at kontakten til sine følelser er i top og at man gennem sine mange venskaber både er vant til at lytte og snakke. Uanset om det er en mand eller kvinde du dater så bliver det i dette stjernetegns selskab en usædvanlig charmerende date. De vil kunne få en hyggelig aften ud af et besøg ved den lokale pølsevogn.