Vandmanden horoskop – Læs Dagens Horoskop for Vandmanden

Dagens horoskop Vandmanden – torsdag, 22 februar

Du kan ikke rigtigt styre dine impulser – hverken i tale eller appetit. Det er som om munden har sit eget liv og ikke vil lukkes – selv om der kører søde sager. Det feder først i morgen.
>>Få lagt dit personlige horoskop her<<

Om dagens horoskop – Vandmanden

Vandmanden horoskop - Læs Dagens Horoskop for Vandmanden
Vandmanden horoskop – Læs Dagens Horoskop for Vandmanden

Vandmanden kender du som din udadvendte ven eller kæreste. Det kan også være den festlige onkel i familien, der altid bliver lidt længe til juleaften eller andre festlige lejligheder. For er der noget Vandmændene  er så er det udadvendte. Derfor har de typisk en lidt større vennekreds – enten i det virkelige liv eller på de sociale medier. De lever godt på So-me.

Det er især lidt som Fisken – det spontane men også med en skyggeside nemlig det overfladiske. Det skyldes især at vandmanden er maskulin i sit udtryk og selvom det kan virke lidt ulogisk er de ofte gode formidlere. Det skyldes især at kontakten til sine følelser er i top og at man gennem sine mange venskaber både er vant til at lytte og snakke. Uanset om det er en mand eller kvinde du dater så bliver det i dette stjernetegns selskab en usædvanlig charmerende date. De vil kunne få en hyggelig aften ud af et besøg ved den lokale pølsevogn.