Clairvoyance

Clairvoyance eller evnen til blandt andet at se ud i fremtiden er sagnomspunden. Den er et gennemgående træk på tværs af kulturer. Som de gamle grækere og deres orakler til sandsigersker hos sigøjnerne. Der er også dem som ser i krystalkugler. Og til sidst dem som forfiner deres intuition og 6. sans.

Clairvoyante spiller en stor rolle når alt det mellem himmel og jord skal forklares. Det vil sige forstås ud fra andet end videnskabens snævre definitioner. Gennem tiden har Clairvoyante spillet en hovedrolle som rådgivere for de magtfulde. Forbindelsen til det hinsides er få forundt – og ofte udsat for skepsis og kritik.  I Danmark er de clairvoyante betragtet med en god blanding af forundring og skepsis. For det kan være svært at forstå at muligheden for at tale med døde.  At se ting som aura og andre ting vi almindelige mennesker ikke ser, hører eller oplever på samme måde.

Clairvoyance – specielle evner eller intuition

En ting er sikkert når det gælder clairvoyance eller personer med ekstraordinære psykiske evner om du vil. Det kan variere fra person til person, både i styrke og måden den psykiske evne forstås og opleves indeni.

En almindelig – hvis man kan sige det – clairvoyant er en person med evne til at opleve psykiske fænomener på eller anden visuel måde.

Dette adskiller sig fra de andre tre måder at opleve på som lyd, følelse eller lugt.  Man kan sagtens som person have en eller flere af disse gaver.

En Clairvoyant er ikke nødvendigvis et medium, men et medium har psykiske gaver. Medier kommunikerer med ånder som dem, som er døde. Mens en clairvoyant vil tune ind på energi hos mennesker eller genstande ved hjælp af intuition, vil et medium afstemme den energi i ånden omkring en person.

Medium

Et medium er afhængig af tilstedeværelsen af ​​ikke-fysisk energi uden for sig selv- For dem, der arbejder som medie, er deres rolle at skabe forbindelser med og levere budskaber fra mennesker, der ikke længere lever. Et medium virker som et mellemrum for denne side og den anden, nogle gange ved hjælp af trance for at give dem mulighed for helt at gå ud og tillade en ånd at overtage deres krop.

Clairvoyante bruger sin evne til at opnå viden eller information, der ligger uden for normal menneskelig opfattelse. Det er en form for ekstra sanselig opfattelse. Hvis du besøger en clairvoyant vil de kunne fortælle dig ting om din fortid, nutid og fremtid ved hjælp af intuitive evner. Derimod er et medium nogen at besøge, hvis man håber at kontakte en elsket, der er gået videre, for at modtage personlige beskeder.

Hvis du vil konsultere en clairvoyant for at undersøge eller endda validere ting og oplevelser, som er sket i fortiden, og ting der sker nu, vil der være nogle, der tøver med at give retning om fremtiden.

Fremtiden er foranderlig

Dette skyldes, at fremtiden kan blive ændret. Selv ved den mindste ændring som skift af information jo giver. Der er nemlig overvejelsen om den fri vilje som skal tages med i ligningen. Samtidig er der store etiske fordringer som også spiller ind. Som oftest åbnes fremtiden som mulige veje og muligheder der kan eller skal tages – lidt som stjernetegn og horoskoper. Her er evnen til OG viljen til forandring betinget af aktiv handling.

Clairvoyante er ofte opmærksomme på at have en bestemt psykisk vejledning. Det er i modsætning til et ​​”performance medium”, der giver shows, hvor de vil kommunikere med døde sjæle og give information vedrørende medlemmer af publikum.

Kendte Clairvoyante

Som du kan læse på andre sider her er Nostradamus en af de mest kendte clairvoyante. Hans evner indenfor astrologi og til at se ud i fremtiden er legendariske, så har du aldrig hørt om ham og hans liv kan du læse artiklen her.

I Danmark kan man komme i kontakt med en masse gennem Clairvoyantforeningen eller folk som Tine Gaardsdal, Birgitte Søndergaard og Marzcia, som har deres helt egne hjemmesider. De er alle velbesøgte når folk skal have råd og vejledning om fremtiden hvad angår økonomi, kærlighed, uddannelse eller kontakt til det hinsides. Måske har man mistet noget eller nogen. Eller også har man brug for nærvær og healing – som de fleste clairvoyante med deres ekstraordinære tilgang til følelser og fornemmelser kan give.

Du kan også læse om tarotkort her