Er nogle stjernetegn heldigere end andre?

Kan din fødselsdag have en afgørende betydning for dit held i livet? Der er nogle personer, som tror på, at en række stjernetegn er heldiger end andre. Hvorvidt du er enig i dette, lader vi være op til dig at vurdere.

Skytten er den mest heldige

Hvis du er født mellem den 22. november og 21. december, er du måske meget heldig. Mange mener, at Skytten er det heldigste stjernetegn. Planeten, som styrer dette stjernetegn, er Jupiter. Den planet er altid blevet forbundet med mangfoldighed og generøsitet.

Blandt andet er Skytten måske heldig, fordi det også sige at være det mest optimistiske stjernetegn. Muligvis kan det være årsagen til, at historisk set har mange Skytter vundet penge med en ComeOn! Online Casino & Sport App på deres telefon. Hvis du er Skytte, optimistisk og er vild med at manifestere din realitet, kan det være, at du er enig i, at du er blevet født ind i det mest optimistiske stjernetegn.

Hvorvidt det er sandt, at Skytten er det mest heldige stjernetegn, er måske ikke altid tilfældet. Eller måske er det. Der er kendte Skytter som fx Britney Spears og Taylor Swift, som begge har opnået store ting i livet, men som også har været igennem svære tider.

Stenbukken går stædigt efter lykken

Måske tænker du ikke på Stenbukken som det heldigste stjernetegn, men så kan du overveje at tænke om igen. Et kendetegn ved Stenbukken er, at den går efter succes, uanset hvor meget der skal til. Altså er Stenbukken beslutsom og tager sin skæbne i egne hænder. Det vil sige, at Stenbukken er et stjernetegn, som er dygtigt til at skabe sit eget held. Måske er det ikke et tilfælde at Stenbukken kommer efter Skytten i kalenderen. Altså er det næstmest heldige stjernetegn Stenbukken, som er mellem den 22. december og 19. januar.

Løvens selvtillid bringer held

Når du tænker på heldige stjernetegn, kan det være, at Løven falder i dine tanker. Løven er kendt for at være selvsikker og selvtillid er essentielt, når det kommer til held. Det siges, at Løven tiltrækker mange forskellige former for positiv energi, blot fordi de forventer, at andre vil give dem det. Desuden er Løven ikke bange for at ytre præcist, hvad de vil have. Det kan måske føles som en form for held, da Løven tit kan være heldig at få lige det, den peger på.

Tyren accepterer ikke de uheldige scenarier

I forårsmånederne fødes Tyre mellem den 20. april og 20. maj. Her er der tale om et stjernetegn, som har en naturlig sans for værdi. Det siges, at Tyrens tilstedeværende skaber et miljø af personer i høj kvalitet. Desuden kommer de altid på gode idéer til at opfylde drømme, takket være heldet, som stjernetegnet også bringer med sig.

Fiskens venlige sjæl bringer held

I tidernes morgen, da der ikke var blevet opdaget planeter efter Saturn, var Jupiter den regerende planet for Fisken. Altså den samme planet som med Skytten, der betragtes som værende det heldigste stjernetegn. Nu til dags er Neptun den regerende planet for Fisken.

Dette stjernetegn er kendt for at være venligt, empatisk og at have et skjult talent for at forstå andre personer. På den måde plejer de at vide og forstå, hvad andre har behov for. Det kan bringe en god portion held med sig. Når du hjælper andre, hjælper du også dig selv.

Vægten nyder balancen i livet

En Vægt går naturligvis op i retfærdighed og balance i livet. Derfor har Vægten en sund tilgang til held. De ved at det ikke altid er muligt at være heldig. Faktisk hvis de har været heldige i lang tid, plejer de at være forberedt på mindre gode tider. Under alle omstændigheder siges det, at Vægten har en naturlig forståelse af tider med held og de lidt mere komplicerede tider.

Skorpionen tager sidstepladsen

Det siges, at Skorpionen er det mest uheldige stjernetegn, eller måske blot det stjernetegn, som har mindre held end de andre. Skorpionen forbindes ofte med tragedier og udfordringer i livet.

Dog er der et stort interessant spørgsmål. Den regerende planet for Skorpionen er Pluto. Nogle personer mener, at Pluto trives med hårde udfordringer og drama i livet. Derfor kan det argumenteres, at Skorpionen måske byder uheld velkommen med åbne arme. Det fører til spørgsmålet om, hvorvidt Skorpionen er heldig eller uheldig.

Naturligvis kan det også være, at du mener at held ikke har noget som helst at gøre med stjernetegn. Måske er du en Skorpion, som er utrolig heldig. Der kan naturligvis være mange sider af denne mønt, og vi synes blot, at det har været interessant at kigge på de heldigste stjernetegn i kalenderen.