Kan dit stjernetegn påvirke din skæbne?

Tror du på at dit stjernetegn kan påvirke din skæbne? Føler du at der er ting, som er skrevet i stjernerne, som du ikke kan gøre noget imod? Nedenfor kigger vi på skæbnen, vores muligheder for at få en finger med i spillet og ens sandsynligheder for rigdom.

Du kan påvirke din skæbne

Først og fremmest skal det siges at du sagtens kan påvirke din egen skæbne. Selv hvis du stoler på dit stjernetegn påvirker dit livs gang, kan du pille lidt ved det ved at vælge din egen vej. Man kan sige at du kan lege Madame Destiny med din fremtid. Dog er det nogle gange en god ide at lade tingene løbe sin gang. Livet handler ikke altid om at kontrollere hver evig eneste ting og det anbefales også at følge med strømmen fra tid til anden.

Din finansielle skæbne

Nogle personer mener at stjernetegnet påvirker ens finansielle skæbne og sandsynlighed for at blive rig. Det kan være en samlet analyse af dit stjernetegn samt et kig på hvilke stjernetegn, der er flest milliardærer af.

Tag fx vædderen, som siges at være god til at vedligeholde fokus. Omkring 15 væddere er milliardærer og en af dem er Mukesh Ambani. Tyren arbejder hårdt på at tjene penge og er finansiel kyndig. Blandt de 20 milliardærer, der har dette stjernetegn, kan Mark Zuckerberg fremhæves.

Tvillingen er god til at kommunikere verbalt og er fin til at tilpasse sig til nye situationer. Krebs er især fokuserede på venner og familie, og vil højst sandsynligt være god til at drive forretning med en som står dem nært. Blandt de 20 milliardærer med krebsen som stjernetegn kan Elon Musk og Sir Richard Branson fremhæves.

Fisken kan også fremhæves med fx Michael Dell, der grundlagde Dell. Der er 22 milliardærer, som er fiske. Fisken siges at have en skæbne til at skabe penge og at blive rige. Uden at gennemgå alle stjernetegn, kan vi konkludere at der er flest milliardærer, som er vægte. Her er der tale om 27 forskellige milliardærer som fx Ralph Lauren.

Ikke kun dit stjernetegn

Det er en god ide at kigge nærmere på hvilke stjernetegn, der påvirker din personlighed. Der kan være mere end blot en. Fx hvis du blev født i begyndelsen eller slutningen af dit stjernetegn, vil du nok blive påvirket af det stjernetegn, som var lige før eller efter dit.

Desuden siges det at den stigende sol påvirker vores personlighed. Dit førstehåndsindtryk af en person er ofte hans eller hendes stigende sol, eller solopgang, hvis du vil kalde det. Selve personligheden, som du lærer at kende senere hen, kan kendetegnes som selve stjernetegnet.

Fx er vandmænd kendte for at være venlige, vægte er charmerende, krebs er loyale, væddere er modige, skorpioner er idealistiske og sådan kan vi blive ved. Naturligvis vil personlighedstræk påvirke såvel som dit livs generelle skæbne samt dine sandsynligheder for succes, når du møder andre personer i dit liv. Dermed kan vi konkludere at du i høj grad kan have en indflydelse på din skæbne, men at der også er ting, som nok udelukkende er op til skæbnen.